RV dragkrok Tips

Rätt dragkrok för din RV kommer att bero på dina dragfordon och ditt fordon dragkapacitet. Klassen Hitch du väljer för din RV kommer också att ha en effekt på hitch tillbehör finns såsom steg och cykelställ. Olika hitch modellerna kommer att ha små variationer i utseendet som kan ha en stor inverkan på utseendet på bilen. Ta dig tid att hitta den perfekta skumt för dig och dina ansträngningar kommer att belönas med mer än bara pålitlig service plikt. Klasser

Bogsering är allvarliga, och din släpvagn behöver rätt skumt för jobbet. Hitches är uppdelade i klasser baserat på vikten av släpvagnen från klass en vid 2000 £ max till klass fyra vid 10.000 £ max. Tongue vikt kapacitet går också upp med varje klass. Det är ofta en bra idé att välja den klass som kan hantera de maximala bogsering kapacitet din bogsera fordon så att du inte kommer att begränsas bör dina behov förändras. Kom ihåg att alltid rådgöra med en professionell helst du ändrar ett fordon med en krok eller annat tillbehör.
Mottagare Hitches

För något större än de minsta belastning, du kommer att titta på mottagare missöden. Med en mottagare stil skumt, bollen och tungan är löstagbar som en enhet via stift release. Mottagaren Hitch gör att du kan hålla och snabbt byta flera boll storlekar, och du kan montera tillbehör i mottagaren uttaget när du inte bogsering. Även om dina dragfordon är ljus, gör mottagaren hitch ett bra val på grund av dess flexibilitet i användning.
Accessoarer

Tillbehör spelar en stor roll i RV missöden. De flesta tillbehör är dimensionerade för att passa en klass två uttag, men det finns adaptrar som finns att öka storleken uppåt eller nedåt till en annan klass. Det finns även adaptrar som gör att du installerar tillbehör och fortfarande montera din tunga och boll för bogsering. Även om det kan vara roligt att lägga ett team logotyp eller snurrande propeller till en mottagare, steg och bromsljus är bland många fler funktionella alternativ. RVers skulle vilja lägga lastbärare och, naturligtvis, det är den ständigt populära cykelställ. Grillning, vinschar och back-up lampor finns också tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117494.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.