Hur att reparera delaminering av en RV Gelcoat

fritidsfordon, eller husvagnar , typiskt konstruerade med antingen aluminium sidospår eller glasfiber som exteriören mantel av sina väggar . Det yttersta lagret av ark glasfiber kallas gelcoat , vilket har blivit en vardaglig term som används för att beskriva den fullständiga glasfiber struktur . Faktum delaminering i glasfiber inte är den separerande av gelcoat från den hartsbelagda matting nedanför men uppdelningen av hela glasfiber struktur från substratskiktet , vanligtvis trä , till vilken det var tryck - limmade i fabriken. Det är möjligt att deconstruct panelen runt delaminering och injicera en ny adhesiv , men detta är en specialist arbete som kräver specialiserad utrustning och dedikerade lokaler. Instruktioner
1

Konsultera en telefonkatalog och göra en lista över RV återförsäljare och båtbyggare . Auto organ butiker är vanligtvis inte utrustade för att utföra delaminering reparationer .
2

Använd en Internet - aktiverad dator för att söka längre bort . Ange " RV glasfiber sidospår delaminering " eller liknande i en sökmotor sökrutan och tryck sedan på " Enter" .
3

Samtal och e-post flera kontakter för att söka citat , eller ta råd om specialiserade reparatörer och följa dessa leder . I ett beslut om din föredragna leverantören , balansera budgeten bekymmer med företagets rykte och referenser .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117419.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.