Typer av Parachute Aircraft

Den fallskärm flygplan är en typ av flygplan som är godkänd att flyga på en höjd som lämpar sig för fallskärmshoppning. Valet av fallskärm flygplan eller ett hopp plan skulle bero på de behov och önskemål både fallskärmshoppare och pilot. Federal Aviation Administration Advisory Circular 105-2C har en lista med olika hopp flygplan, men att veta några från listan gör fallskärmshoppning entusiaster för att välja det bästa för en bra skydiving upplevelse. Cessna Grand Caravan (C208)

Cessna Grand Caravan serie av flygplan är en av de mest populära hoppet flygplan för fallskärmshoppning. Den har mycket bra kapacitet, eftersom det kan flyga upp till 17 skydivers åt gången. Den har en hög-wing design som förbättrar stabilitet och främjar god sikt. Vingarna av detta plan är också utrustade med en anti-icing system för ökad säkerhet. Enligt Cessna hemsida, är Grand Caravan gjord av tålig aluminium, vilket gör underhåll och reparation lätt. Den har en räckvidd på 1188 nautiska miles. De stålhjul med grov-fält däck tillåter Grand Caravan att landa på även tuff terräng. Dess lyftkraft motsvarar ungefär 05:56 Cessna 182s. Addera Cessna 182

Cessna 182 eller Skylane är en annan populär fallskärm flygplan eller hoppa planet. Det har beskrivits som den ursprungliga och mest populära liten skydiving flygplan i världen. Till skillnad från Grand Caravan, är 182 konstruerad för att bära endast två eller tre passagerare och en pilot. Precis som Grand Caravan, är den gjord av aluminium och har en liknande hög-wing design för extra stabilitet, synlighet och total säkerhet.
De Havilland DHC-6 Twin Otter

de Havilland DHC-6 Twin Otter är ett plan som konkurrerar med Cessna Grand Caravan. Liksom Grand Caravan, är det en stor kapacitet fallskärm flygplan som kan bära upp till 23 passagerare. Detta gör DHC-6 ett mycket bra plan för stora grupper av människor som kommer att hoppa fallskärm samtidigt. Liksom Cessna modellerna har de Havilland DHC-6 Twin Otter också en hög-wing design. Det skiljer sig från populära Cessna modeller genom att den har två motorer. Den DHC-6 var utformad för att vara lätt och snabb, vilket tilltalar fallskärmshoppare. Addera Pacific Aerospace P-750 XSTOL

Pacific Aerospace P-750 XSTOL har varit beskrivs som ett "globalt erkända ultimata skydiving plattform." Förkortningen XSTOL i P-750 står för dess huvudsakliga funktion: extremt korta start och landning. P-750 kan ta sig på mindre än 800 meter, vilket är mindre än hälften starten avstånd Cessna Grand Caravan (2055 fot). Den har liknande passagerarkapacitet jämfört med Grand Caravan, eftersom det kan ta 15 passagerare. Den mycket korta start-funktionen gör att P-750 gör fler resor att bära fallskärmshoppare inom en viss tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118708.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.