Markiser som passar på bilar

Markiser som passar på bilar ansågs tidigare vara okonventionell, enligt fordonsindustrin historikern George W. Green. Numera är de allt vanligare och finns i många typer. De kan ge lätt-till-set-up extra utrymme för resenärer på semester, eller vill ha en paus under en resa. De erbjuder skydd mot väder och vind, och en del har innertält att tillåta sova ut. Utan innertält

En av de minsta förtält som passar på bilar är det Handy Moto. Polerna är tillverkade av stål och det grå, flamskyddad Yttertält är av polyester. Det är för liten för att ha en inre tältet, är cirka 6 meter djup, 6-1/2 meter hög och 6-1/2 meter bred. Men det ger ändå bra extra utrymme när du bestämmer dig för att sluta köra och vill koppla av. Den Handy Moto förtältet passar bilar och husbilar upp till ca 8 meter 2-1/2 inches hög.
Valfritt Innertält

Drive Van 2011 är en fristående, sandfärgade markis som du kan passa på baksidan eller sidan av din bil eller van. Hexagonal form, den mäter nästan 11-1/2 fot från 11 fot på det bredaste punkter. Att vara fristående, är det relativt enkelt att sätta upp, och då kan du koppla den till taket på bilen med suga koppar. Du kan köpa en valfri innertält med Drive Van 2011, som rymmer 2 till 3 personer. Som av mars 2011, är den tillgänglig med en fri golv beskyddare.
Hook Crank eller fjärrkontroll

Buzzman Bazooka TAILGATER Markis använder en vanlig dragkrok för bilar, lastbilar och stadsjeepar. Samt att kunna använda den när du ansluter den till din bil, kan du använda det i din trädgård eller pool område för att skydda dig från vädret. Du kan välja att köpa standardmodellen, som har en krok vev, eller en med en fjärrkontroll motoriserad kontroll paketet som ansluts till bilens cigarettändaruttag. Tillverkarna hävdar att deras tio-fots modell kan blockera upp till 150 meter blöt snö och is över trappor, gångbanor och däck.
Mycket flexibel Markis

Polaris Camper markis representerar kanske den mest flexibla markis lösning som finns idag. Tillgängliga alternativ inkluderar en bakre markis, främre vindskydd zip-på, sida markis, bak vindskydd zip-on och slutet vindskydd zip-on. Du fäster dessa tillsammans med blixtlås och kardborreband. De har också fler färgalternativ än de flesta andra markis företag erbjuder. Färger som finns är grå, oliv, ljus sand, blått, rödbrunt och kamouflage. Den tillverkar hävdar att deras markiser kan gå upp på sidan av ett berg utan att falla över, även om de inte rekommenderar att du använder de linor och pinnar som de levererar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118609.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.