Hur du packar en husvagn

Packning av varor och utrustning som krävs för en campingtur tar lite planering och uppfinningsrikedom. Medan en husvagn verkligen ger mer utrymme än en ryggsäck eller ens en bil, det finns fortfarande gränser för vad du kan ta med på resan. Prioritera de objekt och planera där varje objekt går innan du börjar packa. Saker du behöver
Boxar
Visa fler instruktioner
1

känna gränserna för sommarlägret. Varje husvagn har en rating listar tyngden det kan bära. Extra vikt minskar effektiviteten och den gas körsträcka på dragfordonet. Vet hur mycket vikt som kan placeras i husbilen och dragkapacitet på dragfordonet. Detta kommer att inbegripa vikten av sommarlägret och de poster stuvade in det.
2

Packa tunga saker låg på golvet. Detta förbättrar hantering och bogsering genom att hålla tyngdpunkten i husvagnen låg. Tunga poster ingår lager av konserver läsk och mat tillsammans med tyngre sportartiklar.
3

Place mindre föremål, såsom matvaror och köksredskap, i lådor. Skär rutorna ner för att passa i lådor eller skåp. Dessa boxar hålla objekt från att flytta runt under resor, och förhindra att innehållet rinner ut när dörren till skåpet öppnas. Förvara köksredskap i köket och toalettartiklar i badrummet området. Några rutinerade campare lämnar redskap och grundläggande förnödenheter i husbil kontinuerligt eller påfyllning när de återvänder från en resa.
4

Pack objekt som används utomhus, såsom gräsmatta stolar eller picknick utrustning, där de lätt kan nås för att föra utomhus. Stora campare har ibland full dörrar för nödutgången medan mindre campare har tillgång fönster eller paneler.
5

Pack bara mat och kläder som behövs för den aktuella resan. Detta minskar vikten för släpvagnen och förbättrar effektiviteten. För korta resor, planera en meny för varje måltid och föra förnödenheter som krävs för dessa måltider. För längre resor packa allmänna livsmedel och sluta att köpa förnödenheter som behövs under resan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118208.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.