Hur du ändrar drivhjulet på 1986 Honda 125

A 1986 Honda CR 125 är en två-takts 124 cc motocross smuts cykel. Drivkedjehjulet på cykeln är kedjehjulet som är ansluten till transmissionen på vänster sida av motorn. Frekvensomriktaren överför kedjehjulet kraften från motorn till bakhjulet drevet, som driver bakhjulet och driver cykeln. Drivkedjehjulet är ansluten till transmissionen genom en mutter och är i tydlig bild på sidan av motorn. Saker du behöver
Motorcykel jack
Tänger
Ratchet
1/2-tums socket
ersätter uttag
Visa fler instruktioner
1

Lyft hela ramen från marken med en motorcykel jack. Demontera bakhjulet s axelmuttern på sidan av svängarmen med en tång. Muttern är på slutet av svingen armen vid den punkt där bakhjulet ansluter till swing arm, med fri sikt.
2

Push CR bakre däcket mot motorn för att ge slack i Drivkedja. Ta bort kedjan från drivhjulet. Drivkedjan sveper runt spikar på kedjan och du kan bara dra bort drevet.
3

Avlägsna 1/2-tums muttern från mitten av drivhjulet hjälp ett Ratchet och uttag. Muttern måste vridas moturs. När muttern tas bort, så att du kan dra drivhjulet från transmissionen.
4

Placera det nya drivhjulet på sändningen och byt muttern. Dra åt muttern tills den är ordentligt fäst vid överföringen.
5

Placera kedjan på det nya drevet och driva bakhjulet bort från motorn för att spänna kedjan. Byt axeln muttern och dra åt den tills det är ordentligt. Sänk CR 125 till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117393.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.