Hur Wire Electric för en RV

En rekreation fordon eller RV, har tre olika elektriska system. Den har en 120-volts buss system som fungerar ungefär som alla hus, det har ett 12-volts chassisystem, precis som alla bil, och det finns en 12-volts "house"-system, korrekt kallas en coach-system. En RV kan också ha ett antal sekundära installerade system, såsom en tåga paket och en fordonsbaserad generator. För att koppla elektriska för en RV kräver därför en omfattande uppsättning av hushållens elektriska verktyg och färdigheter samt en omfattande uppsättning av fordons elektriska verktyg och färdigheter. Saker du behöver
Omfattande uppsättning av hushållens elektriska verktyg
Omfattande uppsättning av fordons elektriska verktyg
120 volts komponenter, tråd och kontakter
12 volt komponenter, tråd och kontakter
120 volts brytare panel
12 volt säkring ombord (2 st)
Visa fler instruktioner
1

bestämma nivån på tillhandahållandet du önskar från 120-volts coach systemet. Du kommer säkert att kräva uttag och en konventionell brytare panel. I allmänhet kan din RV kräva ett kylskåp, en tv-baserade underhållningssystem, eldrivna köksutrustning, vatten och värmare utrymme och ett luftkonditioneringssystem.
2

Bestäm om du vill ha en omvandlare laddare till ger 12 volt ström till din tränare systemet direkt från 120 volt. Detta bör placeras nära där landanslutning navelsträngen in i fordonet. Både mätaren och koppla av stranden nätsladden kommer att bestämmas av den totala maximala strömstyrka dina system kan dra åt gången. Bestäm nivån av bestämmelsen du önskar från 12
3

-volts chassi systemet. Det måste anslutas för att vara självförsörjande, så har en vävstol som innefattar en generator, ett batteri, en bränslepump och en säkring ombord. RV behöver också de föreskrivna yttre fitments nödvändiga för laglig användning på väg, inklusive ett horn och Sidomarkeringslyktan, sida, svans, indikator och bromsljus.
4

Bestäm var att hitta ett batteri isolator, vilket gör den fungerande motorn bli först ladda upp chassit batteriet och sedan automatiskt växla till uppladdning upp tränaren batteriet.
5

bestämma nivån på tillhandahållandet du önskar från 12-volts coach systemet. All invändig belysning och alla yttre bekvämlighet belysning är typiskt 12 volt, och det kommer att finnas ett behov av eluttag, en säkring ombord och en coach batteri. De flesta vattenpumpar är en del av den 12-volts coach-systemet, som kommer att bli fan av en propan värmeelement. Vissa kylskåp har möjlighet att köra på 12 volt.
6

Bestäm om att koppla systemet instrumentbrädan ljudet löpa från coachen batteriet. Bestäm om du vill installera en inverter som kommer att driva 120-volts apparater och tillbehör från 12-volts batteri.
7

Bestäm om du behöver en bogsera paket, och i så fall om en enkel fyra- stift som driver rättsligt nödvändiga belysningen kommer att räcka eller om du behöver en elektrisk broms controller.
8

Bestäm om du behöver en on-board generator. Om så är fallet, besluta om hur dess utbud kommer att överlämnas till RV och hur det kommer att startas, antingen med en ramp startknapp eller en fjärrstart knapp inne i RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118219.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.