Hur man byter Covers RV Vent som är spruckna

De flesta husvagnar kommer med en eller flera takventiler, som avser att snabbt utvisa värme inifrån enheten. Ventilationslocket tillåter dig att öppna ditt tak vent vid regnväder utan att oroa dig för fukt in din RV. När ventilen är vevas öppen, kommer värme som har stigit till taket ut genom skärmad öppningen i ventilationslocket. En sprucken ventilationslocket behöver omedelbar uppmärksamhet så att regn inte kommer att tränga in i taket öppning när ventilen är öppen. En ventilationslocket kan skadas av hagel, trädgrenar eller långvarig exponering för solljus. Saker du behöver
Trappstege (tillval) katalog Skiftnyckel
ersätter ventilationslocket
Visa fler instruktioner
1

Öppna ventilen ungefär halvvägs, eller bara tills ventilen locket vidrör insidan av befintliga ventilationskåpan att du ska byta. Nu sänker ventilen något så att locket bara rensar locket.
2

Ta bort den spruckna ventilationslocket på taket genom att backa ut de kvarhållande muttrar och brickor i varje hörn med en skiftnyckel. Lyft locket rakt upp från taket vent och kassera den. Addera 3

Rada upp monteringshålen i nya ventilationskåpan med bultarna sticker ut från de fästen om du installerar samma märke av ventilationslocket. Sänk ventilationskåpan över halv-öppen ventil. Skjut locket något i den riktning som behövs så att den inte kommer i kontakt med ventilen lock. Placera brickor och muttrar tillbaka över bultarna i fästena och dra åt med en skiftnyckel. Dra inte åt muttrarna på ventilationslocket kunde förvränga eller bryta.
4

Ta bort den befintliga ventilationskåpan fästen om din nya ventilationslocket är av ett annat märke och fäster med hjälp av olika fästen. Gör detta genom att ta bort skruvarna som håller fästena på plats på den vertikala monteringsytan på din RV: s ventilationsöppning med en Philips skruvmejsel.
5

Placera den nya ventilationskåpan över vent lock och öppning. Skjut luckan som behövs för att se till att den inte vidrör vent locket. Gör blyertsmarkeringarna genom ventilationslocket monteringshålen på RV taket. Ta ventilationslocket.
6

Placera en monteringsbulten genom det avlånga hålet från botten och uppåt i varje nytt fäste. Placera fästena över blyertsmarkeringarna du gjort i steget ovan. Borra ett 1/8-tums styrhål genom de lodräta fästhål i fästet och in i den vertikala monteringsyta på ventilationsöppningen. Fäst konsolerna till de borrade hålen med de medföljande skruvarna med konsolerna.
7

Placera ventilationslocket över bultarna i fästena och säkra den med brickor och muttrar.

8

Öppna och stäng ventilen locket för att se till att det inte skrapar mot ventilationslocket. För att justera ventilationslocket, lossa muttrar om är gör. Skjut luckan i den nödvändiga riktningen och dra åt muttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117685.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.