Ställa Ball Heights på Reese Vikt Distribuera Hitches

Reese är ett amerikanskt företag som tillverkar dragkrokar och släp tillbehör. När bogsering en stor släpvagn, kan den tunga tungan vikt orsaka bakre änden av dragfordonet sag, vilket kan orsaka dåligt hantering effekter. Användningen av en Reese fördelar vikten hitch löser detta dilemma genom att placera tungan vikten för släpvagnen på alla fyra hörnen på dragfordonet lika. För att en vikt distribuera skumt att fungera på avsett sätt skall det rätt skumt bollen höjd ställas in först. Saker du behöver
Måttband pin
Hitch med låsbygel
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera trailern du vill bogsera på en plan, jämn yta. Häng släpvagnen från dragfordonet. Flytta jack trailer tungan i den riktning som behövs för att jämna ut trailern. Se till att bubblan i trailerns sida nivån är mellan de två linjerna. Från marken till toppen av DRAGKROK koppel på släpvagnen tungan med ett måttband
2

Mät.

3

Sätt i baren hitch dragningen in i hitch mottagaren på den bakre änden av dragfordonet. Säkra stången genom att sätta in ett skumt stift i hålet i sidan av dragstången och fäst den med en låsbricka. Mät från marken till toppen av hitch bollen. Observera att denna mätning bör vara större än släpets koppling mätning med 1/8 tum för varje 100 Ib släp tunga vikt. (Till exempel, om ditt släp har en tunga vikt på £ 800 bör DRAGKROK höjden vara 1 tum högre än DRAGKROK kopplingen på släpet.)
4

Lossa och ta bort de två fästbultarna på skumt skaft - som DRAGKROK är monterad - med en socket och spärrnyckel. Skjut skaftet till de två närmaste vertikala monteringshålen på dragstången som kommer att placera toppen av skumt bollen mot målet höjd bestäms tidigare.
5

Place de kvarhållande bultarna tillbaka till sina monteringshål, dra åt muttrarna med fingrarna bara. Luta skumt huvudet något framåt. Placera två brickor på ansatsen stift som medföljer skumt, sedan in stiftet i ogängade hål i toppen av skaftet.
6

Luta skumt huvudet upp så att den vilar mot stiftet, dra sedan åt de två skumt skaft fästskruvar med en hylsa och spärrnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118418.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.