Hur ta hand om pop-out Camper Skärmar

Pop-out husbil skärmar erbjuder den enda skydd mellan dig och elementen under din campingtur. Vilket betyder att de är de enda som ofta hålla obehagliga förhållanden i schack. Skötsel av skärmen då är en hög prioritet för att bibehålla camping njutning. Tillverkar göra dessa skärmar för robust användning, dock så skötsel och underhåll är inte ett svårt eller tidskrävande aktivitet. Så länge du inspektera skärmen efter varje användning och göra rätt tid reparationer, ska dina skärmar pågå dig genom åren, hålla utomhus utanför där du kan njuta av dem ordentligt. Saker du behöver
mjuk borste
Icke-lanolin tvätt tvål
Bucket
Sponge
silikon fogtätning
Lim
Markis
Screen patch kit
Vatten- resistent spraya
Visa fler instruktioner
1

Rengör pop-out sommarlägret skärmen före varje lagringsperioden. Ta något fuktig från insidan, liksom alla matvaror. Borsta ner sidor av husbilen skärmen med en mjuk borste med lätta slag för att knacka bort lös smuts och skräp.
2

Tvätta skärmen med en blandning av icke-lanolin tvätt tvål och vatten kombineras i en hink tills diskmedel. Applicera tvål blandningen med en svamp för att ta bort fläckar eller ingrodd smuts, skölj tvål från skärmen med rent vatten. Tillåt skärmen att torka helt innan du förvarar det.
3

Kontrollera om brutna förseglingar eller saknade fogtätning längs alla skärmen sömmar vid rengöring. Ersätt saknade fogtätning med en sträng silikon-baserade fogtätning längs den saknade området. Reseal sömmar där förseglingen har misslyckats med lim som är kompatibel med skärmen materialet. Låt tätning och lim över natten för att torka innan du fäller skärmen och lagra den.
4

täcker skärmen med en markis under användning för att upprätthålla torrhet. Pitch förtältet så att det lutar åt sidan för att undvika att samla vatten på toppen som kan sippra igenom och blöt pop-out skärm.
5

Gör nödvändiga reparationer av skärmen så fort du kan när du märker skadan. Använd en patch kit som är kompatibel med din skärm material för att reparera några tårar eller hål. Följ kit tillverkarens instruktioner noggrant så att tillämpningen av lappen och limmet som finns i satsen och ge adekvat inställning tid för limmet innan du flyttar skärmen efter reparationer.
6

Behandla bildskärmen med vattenfast produkter när det visar tecken på att absorbera vatten i stället för att avvärja fukt. Kontrollera att du använder produkter som tillverkats speciellt för pop-out skärmar av samma material som din egen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118684.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.