Hur Farm jag med en Quadrunner?

En Quadrunner är en typ av ATV, eller bandvagn, som tillverkas av Suzuki. Ursprungligen utformad som en fyrhjulig motorcykel, har ATV utökat sin användning i jordbruk och boskapsuppfödning. Rörligheten och dragning av ATV kan förbättra grundläggande jordbruk. En ATV är mindre än en lastbil eller släpvagn och kan få tillgång till trånga utrymmen. Genom att lägga till tillbehör, från en gräsklippare till en frontlastare, kan du förvandla din Quadrunner till en bit av jordbruksutrustning. Saker du behöver
Suzuki Quadrunner
ATV jordbruk tillbehör
Plog
spridare
spännband
Hitch och trailer
Visa fler instruktioner

1

Köp ATV lantbruk lokalt från en traktor leverantör eller online via en leverantör som Quadboss. Du kan välja mellan sprutor, spridare, front-end lastmaskiner, släpvagnar eller plogar.
2

Fäst sprutor på baksidan av din Quadrunner att spraya stora åkrar. Fäst sprutan på ditt fordon med två spännband, sedan installerar du kabelstammen. Quadboss tillbehör kommer med en bruksanvisning, som visar steg-för-steg-instruktioner om hur man installerar kemiska sprutor.
3

Utrusta en Quadrunner med en spridare för att sprida salt, utsäde och gödningsmedel. Quadrunners kommer som standard med bakre rörformade rack, så allt du behöver är en monteringssats för att fästa en spridare. Den Quadrunner kan hantera olika typer av spridare, från Cycle Country till Swisher och Swisher Seeder. ATV spridare har inte en agitator i sålådan. Du kommer att behöva blanda fröet med torr sand (50/50) och justera utsädet grinden för att kompensera.
4

Dra en tung släpvagn genom att få en ATV skumt. Det finns en mängd av missöden avsedda att användas med en ATV. Med ett ryck, kan din Quadrunner dra någon tung utrustning eller gård produkt över ojämn terräng.
5

Installera en Quickswitch för din Quadrunner. Detta möjliggör för tunga, utbytbara tillbehör, såsom en plog eller en kapsåg, att kopplas på några sekunder.
6

Anslut utrustningen för plöjning, kratta, markberedning och bevattning. Du kan också bifoga en taggtråd dispenser att strängen upp till två rullar med taggtråd på samma gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117988.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.