Hur man gör en Canopy Av en Tarp för My Camper

Lägga ett kapell till din husbil ökar din utomhus bostadsyta och ger skydd från väder och vind. Köpa en färdig markis kan kosta hundratals dollar på sommarlägret återförsäljare eller camping butiker utbudet. Lär dig att göra din egen canopy från en tarp och andra billiga material som finns hos lokala byggvaruhus. Åstadkomma detta projekt i en eftermiddag, och du kommer att sitta i ditt nya kapell på din nästa camping äventyr. Saker du behöver
1 8-fot bit 1/4-tums stålstång
1 8-fot-by-10-fot tarp
3/16-inch nylonrep, 50 meter
2 stora brickor, stor nog att passa över tältstång tips
Sandpapper från 4 stakes
Hammer Sida 2 tältpinnar
tråd, 100 procent polyester
symaskin

Visa mer instruktioner
1

Bred ut tarp och ta ut genomföringarna från en av de 8-fot sidor. Vik samma ändamål under 1 till 2 inches och sy längs sidan med en vanlig synål och bildar en hylsa för din stålstång.
2

Klipp 2 bitar av nylon rep, mäter 25 meter vardera. Ta bort eventuella ojämna områden på brickor med sandpapper, och knyt en bricka till mitten av varje rep. Fäst en slip knut på varje ände av båda linor. Att vigas: Bilda en loop med din rep och håll den med vänster hand. Nå andra handen genom öglan och ta tag i repet bit till vänster. Dra repet tillbaka genom öglan, håller den med din högra hand. Greppa de två rep till vänster med vänster hand. Dra händerna ifrån varandra, bildar slip knut.
3

Sätt stången i den smala ärmen på tarp, och skjut både genom förtältet kanalen ansluten till din husbil.

4

Ställ upp tältpinnar till önskad höjd. Börja under trädkronorna och sätta ena änden av varje pol i en gummitätning på hörnet av tarp. Placera polerna i en stående position.
5

Lägg en bricka över varje tältstång spets, med rep hänger ner. Börja på ena sidan av baldakinen och dra nylon linor spända, medan någon annan innehar den andra polen på plats. Hammer stakes i marken och fäst linans knutar över insatsen att säkra trädkronorna. Upprepa för den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118719.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.