Hur att rengöra en Trailer RV Travel

Resa trailers tenderar att bli smutsig ganska snabbt när du läger i dem. Uppbyggnaden av smuts och sot eskalerar när fler människor bor i resor släpvagn. Rengöring av en resa släpvagn liknar rengöring ditt hem. Den enda skillnaden är de typer av rengöringsmedel som du ska använda, och du bör följa för att ta bort de svarta ränder som tenderar att visas över tid på utomhus yta av trailern. Saker du behöver
Broom
sopor kan
Sopsäckar
Natural non-slipande allrengöringsmedel Rengöringsspray
Glass Cleaner Review Pappershanddukar
diverse skruvmejslar
Handheld vakuum
Handheld ångtvätt
Duster
Svampar
toalett borste
Slang Review, Multi-purpose RV Cleaner Review RV taket Cleaner Review RV kropp Cleaner Review Bleach
Wax
Bucket
Vatten
Visa fler instruktioner
Interiör
1

Spraya naturliga, icke-slipande rengöringsmedel på alla räknare i trailern och torka dem med hushållspapper. Sätt en påse i din soptunna och kasta de använda pappershanddukar bort. Lyft gallret av din spis och torka det på samma sätt. Torka av framsidan av ugnsluckan med samma metod och förfoga över pappershanddukar.
2

bort allt från ditt kylskåp och spraya alla ytor med naturlig renare. Torka av spray och smuts med hushållspapper. Kasta pappershanddukar i soptunnan när du använder dem.
3

Arbeta från ena änden av din resa släpvagn till dörren sveper alla smuts på golvet utanför med kvasten. Om du har en matta utanför, hålla en öppen soptunna med en påse inuti den mot botten av dörrkarmen och sopa smutsen rakt in i soptunnan.
4

Gå till andra änden av din resa släpvagn och sopa smutsen ut på samma sätt. Skruva alla dina golv galler och suga ut de hål som de täcker. Steam rengöra galler och skruva tillbaka dem ner. Steam rengöra golv. Om du har SAP fastnat på golvet, håll ångbåten över det drabbade området under en längre tid. Ångan kommer så småningom smälta saven ner så att den kan avlägsnas lätt med en svamp.
5

Steam rengöra hela ytan av de sänkor och bad eller dusch inklusive handtag, munstycken, och pipar. Häll två cap fulls av blekmedel i vasken och badkar avlopp. Vänta fem minuter, häll sedan vattnet ner i avloppet.
6

bort allt från dina skåp, bordsskivor, hyllplan, lådor och garderober. Torka dem med all naturlig renare och pappershanddukar. Dammsug och ånga rengöra alla sängar, mattor, gardiner, stolar, soffor och kuddar. Steam rengöra alla handtag, vevar fönster och ljus växlar att eliminera bakterier på dessa utbredda ytor.
7

Spraya dina fönster och speglar med fönsterputsmedel och torka av dem med hushållspapper. Kasta pappershanddukar bort. Damma av dina persienner och det övre fönstret fönsterbrädorna.
8

spraya naturlig renare över hela ytan på toaletten. Torka utsidan av toaletten av med hushållspapper och slänga dem. Steam rengöra hela yttre ytarean av toaletten inklusive avloppet spaken. Häll resten av den naturliga sprayen i toalettskålen. Häll en hink vatten i skålen och låt det dra i fem minuter. Skrubba skålen ordentligt med skurborste och spola toaletten. Addera Exterior
9

Hitta den högsta punkten på taket, som vanligtvis är din luftkonditionering eller ventilationssystem . Blöt en svamp i RV tak renare och skrubba runt detta område arbeta dig över hela takytan.
10

Spray vatten genom din slang över hela utsidan av resor släpvagn. Följ instruktionerna för din RV kropp för att rengöra ränder och smuts utanför utanför väggarna av resor släpvagn.
11

Spraya fönsterputsmedel på utsidan av fönstren och torka av dem med pappershanddukar. Kasta pappershanddukar bort.
12

Coat utsidorna av resor släpvagn med vax.
13

Sänk dina trappor och sopa dem med kvasten. Ta bort allt från dina förvaringsutrymmen. Torka dem med all naturlig renare och pappershanddukar, eller vakuum mattor. Steam rengöra alla handtag och knoppar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118256.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.