1995 Nomad Camper specifikation

Sedan 1959 har Skyline Corporation tillverkar fritidsfordon och tillverkade hem. Medan 80 procent av Skyline verksamhet omfattar tillverkning av husbilar, har företaget också en framgångsrik linje av resor släpvagnar, husbilar och vändskivor. Nomad är en av de stora märkena av fritidsfordon marknadsförs av Skyline. Den 1995 Nomad, till exempel, kom i en mängd olika storlekar och modeller från den kompakta trailern till vändskivan. Yttermått och funktioner

Måtten på 1995 Nomad varierade med resor trailer och vändskiva från 17 till 39 fot i längd, och den kompakta trailern från 17 till 26 fot. Dessa Nomad husvagnar hade ett antal yttre funktionen alternativ tillgängliga vid tidpunkten däribland markiser, full kropp färg, pakethållare och stege, ceder, burspråk, storm fönster, takfönster, solpaneler och utedusch.

Vikt

vikt 1995 Nomad behövs för ägarna att ha exakta dragkapacitet på sitt fordon för hantering och manövrering av RV till sin destination. Den totalvikt av släpvagnar Nomad resor och vändskivor varierade från £ 2925. för 17-fots RV till £ 9999. för 39-fots RV. Den kompakta Nomad varierade från £ 2722. för 17-fots modell till 4842 £. för 26-fots modell.
Interiör Funktioner och tillval
Ägare

av 1995 Nomad fick möjlighet att köpa ett utrustat RV med uppgraderade apparater, generatorer, värme och luft enheter och paket underhållning. Den Nomads var utformade för att ge konsumenterna en at-home känsla när du reser. Kök och vardagsrum var installationen med de grundläggande bekvämligheter i ett hem, inklusive kylskåp, gasgrill toppar kock, mikrovågsugn, avyttringar sopor och ismaskiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118165.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.