Hur Wire en Shurflo 2088-422-144 Vattenpump

En Shurflo pump kan användas för många pumptillämpningar på ett fritidsfordon. Oavsett om det är att pumpa rent vatten i en dusch eller pumpa gråvatten från dusch, Shurflo pumpar är mångsidig och kan anpassas till många applikationer. Installera en Shurflo pump kan kräva hjälp av en rörmokare, men kabeldragning pumpen är lätt och kan göras med bara några grundläggande verktyg. Saker du behöver
14-gauge wire
Switch
Wire strippor
ring kontaktdon
Fästkontakter
Crimpers
Skruvmejslar
Open-end eller skiftnyckel
Auto-återställning brytare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri med en öppen ände eller skiftnyckel. Koppla den positiva batterikabeln från bilens batteri.
2

Välj en lämplig, bekväm plats att montera brytaren. Kör en 14-gauge tråd från Shurflo pumpen till omkopplaren. Strip 1/4 tum av isoleringen från båda ändarna av 14-gauge tråd. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från den röda tråden på Shurflo pumpen. Anslut den röda kabeln till den 14-gauge wire genom att skjuta båda blanktrådsändar in en krimpkontaktdon och pressning säkert. Skjut den andra änden av 14 - gauge tråd i en terminal på strömbrytaren och dra terminalen skruven ordentligt Addera 3

Kör en 14-gauge wire från switchen till batterifacket.. Strip 1/4 tum av isoleringen från varje ände av 14-gauge tråd. Skjut den nakna änden av kabeln på switchen änden under återstående polen på strömbrytaren och dra terminalen skruven ordentligt. Skjut den andra änden av den 14-gauge tråd i en terminal på en auto-återställning kretsbrytare. Dra åt terminalen skruven ordentligt.
4

Kör en 14-gauge wire från den andra terminalen på auto-återställning brytare till den positiva batterikabeln. Strip 1/4 tum av isoleringen från båda ändarna av 14-gauge tråd. Skjut in ena änden i den öppna terminalen på brytaren och dra terminalen skruven ordentligt. Skjut en ring kontakten på den nakna änden av 14-gauge wire och pressa den ordentligt. Fäst ringen kontakt till screw-klämman på den positiva batterikabeln.
5

Kör en 14-gauge wire från Shurflo pumpen till batterifacket. Strip 1/4 tum av isoleringen från båda ändarna av 14-gauge tråd. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från den svarta eller negativa (-) kabeln från Shurflo pumpen. Anslut den 14-gauge wire till den negativa kabeln genom att skjuta båda blanktrådsändar in en krimpkontaktdon och pressning säkert. Skjut en ring kontaktdonen på andra änden av 14-gauge tråd och crimp den ordentligt. Fäst ringen kontakt till screw-klämman på den negativa batterikabeln.
6

Anslut den positiva batterikabeln följt av den negativa batterikabeln och dra åt både säkert med en skiftnyckel. Slå från pumpens brytare på "On" läge och kontrollera att allting fungerar. Kontrollera alla anslutningar om pumpen inte fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118118.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.