Min RV omriktaren inte ladda batterier

Fritidsfordon använda en inverter för att leverera ström till sina olika interna elektriska komponenter samt laddning av batterierna. Men på grund av den myriad av strömmen avlopp på omriktaren, kan det gå illa och sluta fungera. Det finns enkla sätt att testa om din inverter är problemet, så att du kan få den reparerad av en mekaniker. Generellt bör en mekaniker arbeta på en RV växelriktare, på grund av dess mer komplexa elektronik. Saker du behöver
Landström
Skruvmejsel
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din RV genom att vrida på knapparna hela vägen till "Off" läge. Haka din RV upp till landström (utanför kraftledningar kallas landström eftersom de var först användes med båtar). Medan du är ansluten, slå på en ljus inuti din RV.
2

Koppla din RV från stranden kraftledning och kontrollera om den interna lyser fortfarande. Om ljuset slocknar då problemet inte är med din inverter så mycket som med anslutningen mellan inverter och batteri. Om lampan fortsätter att lysa då är det inga problem. Öppna huven på din RV genom att dra i spärren Huvlås inifrån hytten. Addera 3

Lokalisera RV batteri och undersöka de elektriska klämmor på själva batteriet. Det kommer att korrosion på klämmor, vilket får dem att förlora sin förmåga att överföra ström. Om korrosion är bara på batteriet då kan du bara byta ut batteriet, men om det är på tråden kan du behöva kontakta en mekaniker att inspektera omriktaren att kontrollera att korrosion inte har spridit sig.
4

Skruva bort korroderade klämmorna från de elektriska inlägg och ta bort batteriet. Skjut in ett nytt batteri och anslut inlägg med din skruvmejsel. Om kablarna inte är korroderade då batteriet ska kunna laddas från omriktaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118183.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.