2002 Polaris Sportsman 400 Specifikationer

Den 2002 Polaris Sportsman 400 är en all-terrain fordon som tillverkas av Yamaha. Det är en fyrhjulsdriven bil kan köra i kuperad terräng, branta backar och genom sand och lera. Den Sportsman 400 kommer med många av samma funktioner som Sportsman 500, men 400 är en all-around mindre fordon. Vikt

Sportsman 400 väger in på 697 pounds och har en dragkapacitet på 850 pounds. Det också kan bära 270 pounds av last på sina två bagageräcken, som är belägna på framsidan och baktill på fordonet.
Motor

A 425-cc, fyrtakt, kommer vätskekyld motor standard på Sportsman. Motorn har en olja kapacitet på två liter och är utrustad med en elektrisk start. Den har också en pull start som kan användas i en nödsituation om elstart misslyckas.
Braking System

De främre bromsarna på Sportsman 400 är manövreras med en spak på styret, medan den bakre bromsen manövreras med fotpedal. De främre och bakre bromsarna är både hydrauliska skivbromsar. En nödbroms är också standardutrustning.
Dimensioner

Sportsman 400 är 81 inches lång, 47 inches hög och 46 inches bred. Hjulbasen är 51 inches över och den har en markfrigång på 11 inches.
Transmission

automatiska Polaris Variable Transmission har hög /låg växel och back. Den Sportsman har on-demand fyrhjulsdrift, vilket innebär att du kan flytta in fyrhjulsdrift under körning.
Däck

Sportsman 400 har två olika storlek däck på fram och bak. Framdäcken är 8 inches bred medan de bakre däcken är 11 inches bred. Båda är pumpade till 5 psi. En oberoende fjädring med krängningshämmare och två dubbla rör stötdämpare bidra till att ge stabilitet vid körning
Fjädring

.

Bränsletank

A 5,25-liters bränsletank är standard.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117822.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.