Hur du justerar en ATV Förgasare

Varje ATV förgasaren är annorlunda. De enda saker som är samma på varje ATV förgasare är luftventilen justerskruv och stift jet runt ramen av förgasaren. JET stift runt ramen tillåter luft och gas för att blanda på fyrtaktsmotorer, och luft, gas och olja på tvåtaktsmotorer. Instruktionsboken ska innehålla spänning specifikationer för din förgasare s jets och luftventil. Använd denna tabell för att korrekt justera luftventilen och stiften jet för din typ av ridning. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn om motorn är igång och låt motorn svalna helt innan du fortsätter att Undvik att bränna dig. Leta jet stift och luftventilen justerskruven. Strålarna är i vanlig syn runt ramen av förgasaren och ser ut som små guld stift. Luften justerskruv kommer att vara på den nedre högra eller vänstra sidan av förgasaren.
2

Öppna bruksanvisningen och leta reda på förgasaren diagrammet jet justering. Du måste ha bruksanvisningen med diagrammet eftersom du kommer att justera förgasaren till platsens höjd. Motorn kommer bara att fungera om strålarna justeras till rätt inlopp.
3

Dra åt jet stiften med skruvmejseln tills de rör ram av förgasaren. Dra inte åt jet stiften. Skruva loss tappen långsamt beroende på mängden varv som anges i bruksanvisningen. Justera luftventil skruva på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117690.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.