DIY Cargo Rack

En lång resa eller semester med familjen kan kräva mer utrymme för extra bagage än ditt fordon kan ge. Det kan vara en möjlig lösning för att bygga din egen last rack att placera på toppen av din bil. Om gjort rätt, kan din last rack hålla en ansenlig mängd bagage och är lätt att avlägsna. Bygga din egen last rack kan du spara pengar och bli säkrare än prefabricerade konstruktioner. Saker du behöver
4-fots 2 av 4 träplankor (2) katalog 2-fots 2 av 2 träplankor (3) katalog Craft kände ark
Ratchet remmar
3-tums naglar
Trälim
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Lay ett par 2 av 4 träbitar parallellt med varandra ungefär 2 meter ifrån varandra på marken .
2

Placera alla tre av dina 2 av 2 lameller vinkelräta över båda 2 av 4s, placera Varje spjäla 10 till 12 inches isär. Säkra lamellerna med trälim och spik.
3

Vänd hela enheten över och limma 4-tums filtstrimlor längs båda 2 av 4 bitar av trä för att förhindra att markera taket på din bil.
4

Montera hela aggregatet på toppen av ditt fordon med filtremsor nedåt. Använd spärrfunktion remmar för att fästa enheten på fordonet. Öppna din bildörr och loop remmar runt hela enheten och din biltaket. Se till att spärr banden tätt nog så det finns ingen rörelse av lasten rack medan fordonet är i rörelse. Gör detta för båda banden, med ena går igenom de två främre dörrarna och den andra går genom de bakre dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118294.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.