Hur Wire Electric till RV parkering

Det enklaste och säkraste sättet att koppla en elektrisk försörjning till fritidsfordon eller RV, är parkering för att passa en egen försörjning piedestal. Supply piedestaler liknar hook-up rutor som ses på de flesta campingplatser, men är bättre reserverats än de flesta. De är oftast tillverkade med integrerad 50-amp, 30-amp och 20-amp uttag, alla med lämpligt dimensionerade brytare, en användning meter och en piedestal ljus. De är en fristående, väderbeständig låda försedd med förmonterade så att när en 50-amp-anslutning upprättas alla butiker drivs upp till rätt spänning. Saker du behöver
Elektrisk verktygslåda
voltmeter 50-amp säkring (tillval) katalog Typ UF-rated, 4-ledare 6-mätare tråd
RV piedestal
Kabelklämmor
plast buntband (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huvudbrytare box till fastigheten där RV ska parkeras och stäng av huvudbrytaren vid toppen, vanligtvis dimensionerad på 100 - eller 200-ampere. Skruva och lyft bort de döda-frontpanelen och använd din voltmeter att testa från kraftledaren till neutral bussen för att bekräfta all ström är avstängd. Visuellt bekräfta leverans till styrelsen delas enfas, där två tunga varma kablar från elnätet kraftledaren och en enda nolla och en enda jordanslutning görs till neutral bussen och jord blocket resp.

2

Leta upp en 50-amp dubbel-het pol, eller dubbel-bus, brytare i din huvudbrytare box, eller installera en i en ledig kortplats. Använd Type UF-rated, fyrledare sex-mätare tråd för att köra två 120-volts värmetrådar till platsen av sockeln, en svart och en röd, från de två nedströms skruvarna på brytaren. Orienteringen är oviktigt. Kör en vit sex-gauge nolledare från neutral bussen, och en grön sex-gauge jordkabeln från marken bar, till platsen för piedestalen.
3

Ta fallet front av sockeln, och installera fyra-ledaren tråd enligt tillverkarens anvisningar. Typiskt tråden kommer att matas genom en utrustad knock-out med en spänn-klämma och ansluten till klart markerade terminaler i den nedre kvadranten av sockeln. De svarta och röda varma ledningar är utbytbara, så det spelar ingen roll vilken varm terminal vardera är ansluten till. Terminalen skruv för nolledare vanligtvis målas vit. Terminalen skruven för jordkabeln kommer vanligtvis målas grön. Klämman runt fyra-ledaren tråd där det går in piedestal
4

Tension, och byt vid fronten. Använd kabelklämmor eller plast zip längs hela viralöpet att säkerställa att det inte utgör en snubbelrisk och skyddas mot skador. Byt ut de döda-frontpanel rutan breaker och återupprätta tillgången genom att koppla på huvudbrytaren.
5

Ställ din voltmeter till 240 volt och testa funktionen för varje piedestal uttag innan du ansluter din husvagn landströmsanslutning till lämpligt uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117405.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.