Så monterar du ett Carlisle Tire

Carlisle Däck Företaget har funnits sedan 1917 då Charles Moomy startade verksamheten i Carlisle, Pennsylvania. Han började sälja innerslangar till stor katalog firman Montgomery Ward och företag med färre än 35 anställda. Idag Carlisle Däck tillverkar däck för allt från ATV (All Terrain Vehicles) till rymd-och flygsystem. Montering en Carlisle däck på en ATV är lite annorlunda än att montera ett däck på en bil. Saker du behöver
Skruvmejsel
tänger Vise grepp
Spännband
Air kompressor
Valve stem verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ställ däcket ned på golvet och placera fälgen centrerad ovanpå den. Den sida av fälgen med ventilskaftet ska vara vänd uppåt.
2

Push ena sidan av den nedre änden av kanten ska skjutas in i öppningen i däcket och fortsätta trycka tills däcket start att grotta i. Addera 3

Sätt skaftet på en skruvmejsel i mellan fälgen och däcket. Använd skruvmejseln för att spaken resterande däcket över kanten tills den nedre änden är helt inne i däcket.
4

Vrid däcket och fälgen över så att du kan se fälgen inuti däcket. Tryck så mycket av den nu övre änden av kanten ut genom toppen av däcket.
5

Clamp ett par skruvstäd grepp tång runt fälgkanten stickning av toppen av däcket . Detta kommer att förhindra däcket formen glider tillbaka upp över kanten.
6

in skruvmejseln mellan däcket och fälgen, denna gång tvingar däcket ner för att låta resten av fälgkanten att komma ut . Arbete långsamt runt kanten tills hela toppen av kanten kommer ut ur däcket.
7

Wrap ett spännband på längden runt däcket och centrera den längs däcket. Spänn remmen tills den är precis hålla på däcket.
8

Fäst slangen med en kompressor på ventilspindeln och pumpa upp däcket. Lossa remmen som det blir uppblåst och ta bort den omedelbart när däcket är fullt.
9

Dra ventilspindeln med ett ventilskaft verktyg och sätta hjulet på din bil. Säkra hjulet på plats med muttrarna och en lug nut verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117782.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.