Hur du ansluter en ATV vinsch

I installationen av ATV vinschar är olika för alla ATV, men ledningarna processen kommer att vara nästan samma. En vinsch är en nödvändighet för nästan varje typ av ATV ridning. Om du inte har en vinsch installerat på din ATV du riskerar att fastna på spåret. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Guide den tjocka svarta ström-ledningar från vinschen till batteriet. ATV batterier är vanligen installerade under sitsen. Använd samma väg som ljuset ledningar. De lätta kablar leder dig direkt till kondensator ansluten till batteriet.
2

Montera vinsch på /av-knapp på styret med hjälp av stag fäst till växeln. Lossa skruven på staget med skruvmejseln och dra åt skruven när omkopplaren är i stället att du vill ha det. Guide brytarledning till batteriet längs samma väg som de andra elektriska ledningar. Addera 3

Lossa omvandlaren skruven på omvandlaren. Sätt vinschen ström-ledningar till omvandlaren och dra åt skruven. Lossa skruven på omvandlaren för brytarledning och sätt brytaren tråden i omvandlaren. Dra åt skruven.
4

Lossa anslutningen på omvandlaren märkt "Power" med hjälp av skruvmejseln. Placera omvandlaren på den positiva effekt stammen på batteriet och dra åt skruven. Starta ATV motor och prova din vinsch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117699.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.