Hur man målar ATV Plastic

Måla en ATV är annorlunda än att måla en bil, eftersom Fyrhjulingar är gjorda av plast istället för plåt. De flesta äldre ATV är lätt att känna igen på grund av sin bleka färg tillstånd, eftersom många människor inte vet hur man korrekt att måla ATV plast. Besprutning en burk färg på ATV plasten kan se bra ut när den tillämpas, men färgen kommer troligen att spricka inom en månad. För att hålla din ATV ser ut som nya, lära sig att måla ATV plast så att det inte kommer att spricka, skal eller blekna. Saker du behöver
tvål /vatten
Scuff Magiska Review Luddfri handduk
Red instegsskydd Sandpapper pad
(180 och 320 grit) katalog Super Clean Plast Cleaner Review Magiska Review kick-build primer
Sealer
Automotive måla
Automotive klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

bort plastdelarna som till målas från ATV. Om delarna inte kan tas bort, tejpa bort alla bitar som du inte vill täckt i färg. Rengör plastdelar med tvål och vatten. Låt dem torka helt.
2

Sand ATV plast med 180-grit sandpapper tills den är slät. Använd Scuff Magic och en röd instegsskydd pad att skrubba hela ytan av plasten. Sand igen med 180-slippapper.
3

Rengör plast med Super Clean Plastic Cleaner genom att spraya det direkt på plasten och sedan torka av den med en luddfri handduk. Detta tar bort eventuellt skräp, damm eller olja från ytan av plasten.
4

Applicera två lager av plast magi, som tätar plast och hjälper primer fastnar på ytan. Låt varje lager torka helt innan nästa skikt.
5

Spraya high-build primer på ytan av ATV plast. Låt det torka och sedan sand det försiktigt med 320-grit sandpapper tills den är slät.
6

Applicera sealer till ATV plast och låt den torka ordentligt. Spraya tre lager färg på ytan, så att varje torka innan nästa skikt. Täck med två lager klarlack och låt den torka helt innan du flyttar ATV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117443.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.