Specifikationer för en HAULMARK Trailer 5X10 Silver Edition

HAULMARK är ett amerikanskt företag som tillverkar verktyg, last och specialitet trailers. HAULMARK utility trailers finns i många storlekar, men man behöver inte en fullstor pickup truck att bogsera 5-av-10-fots inbyggt släp, som är en av HAULMARK minsta erbjudanden. Bara för att den är liten, betyder inte trailern kommer avskalade, speciellt när de är utrustade med Silver Edition-paketet. Denna flashiga lilla trailer kan dra en hel del last i sin slutna, väderbeständig box. Exteriör och Interiör Mått

Den totala längden på kroppen är 10 meter, medan den totala bredden är 5 meter. Den totala längden av släpvagnen, inklusive tungan, är 13 fot, 6 tum. Den totala bredden av släpvagnen, inklusive fendrar, är 80 inches. Den yttre höjd av släpvagnen från marken till toppen av taket är 84 inches. Längden på det inre av lastlådan är 10 fot, 5 tum, medan det inre bredd är 56 inches. Den totala höjden från belastningen golv till tak är 66 inches. Höjden från marken till toppen av lasten våningen på baksidan är 18 inches. Den totala tjänstevikt på släpet är 1000 pounds.
Axlar och däck

enaxlad är tillverkad av stålrör och har en 4-tums drop för att sänka höjden på släpvagnen. Axeln är upphängd i bladfjädrar och har en total kapacitet på 3500 pounds, vilket inkluderar den sammanlagda vikten för släpvagnen och all last. Fjorton-tums radialdäck med ett "C" belastningsområde är monterade på polerade aluminiumfälgar. Standard däckstorlek är ST205/75R14.
Inredningsdetaljer

Innerväggarna är klädda med 3,6 mm tjock lauan plywood. Golvet är uppbyggt av 3/4-tums plywood. En inre takbelysning med strömbrytare monterad nära bakre fraktdörr är standard. Den bakre luckan, vilket är 50 inches bred och 60 inches tall, är ledad på passagerarsidan. Addera Exteriör

plywood golv monteras över 2-by -3-tums stålrör räls. Exteriör metall paneler har en bakad-på vit lack, även om flera olika färger finns som tillval. Den främre av släpet är skyddad från stenskott med en aluminium diamond-slitbanan stenskydd. En 6-tums aluminium diamond-slitbanan trim panel är fäst vid den nedre kanten av varje kroppssida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118536.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.