Hur man reparerar det R-Vision Trail Trailer Cruiser Resor mjuka golv

R-Vision var ett varumärke av Monaco Coach Corporation fram till 2009, och har sedan dess varit ett fristående företag specialiserat på tillverkning av lätta och ultralätt towables utrustade enligt högsta standard. I likhet med de flesta tillverkare av resor släpvagnar, husvagnar och statiska husvagnar, använder R-Vision spånskivor för sina golv, ett material som kan svälla och separera efter bara en blötläggning. En lång period av exponering för fukt som orsakar röta är inte nödvändigt att skapa den "mjuka golv" sensation som innebär ersättning arbete är nödvändigt. Saker du behöver
Scraper
Permanent märkpenna
Stud Locater
Electric drill
Tigersåg
Plywood
däck skruvar
Gängpressande skruvar (tillval)
ersätter golv (tillval) katalog Threshold bar (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Använd en skrapa för att ta bort golvbeläggningen ovanför den mjuka golvyta. Det är ibland möjligt att rulla tillbaka mattan, men linoleum och klinker måste oftast bytas.
2

Testa exponerade området till skadans omfattning kan beskrivas med en permanent tuschpenna. Använd en stud locater att identifiera var de fyra närmaste golvvärme stöd som omger den mjuka golv, och dra den rutan på golvet. Rita en annan box en halv tum utanför den första, detta är såglinjen. Ta bort alla metallfästelement från närheten av såglinjen.
3

Bestäm tjockleken på golv spånskivor genom att borra ett hål nära lådan och mäta igenom, ställ sedan in den återgående sågblad till det djupet. Följ den skurna linjen för att skära ut ett område med mjukt golv. Håll hörnen torget och linjerna raka.
4

Överför de exakta måtten på hålet till en plywoodskiva av samma tjocklek, klipp sedan ut ersättning panelen. Släpp den i hålet så att det vilar på de exponerade halv tum läppar golvvärme stödjer, borra hål var åttonde inches längs varje kant och kör i däck skruvar eller självgängande skruvar maskin enligt underlaget. Försänk alla huvuden.
5

återinföra eller ersätta golvbeläggningen, och vid behov använda mattan tröskel bar för att dölja eventuella skarvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118483.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.