Vad är klass III Bogsering paket?

En klass III bogsering paketet är ett alternativ som kan köpas vid ett inköp av fordon eller kan läggas till av en bil service efter köpet. Bogsering paketen består av elektriska komponenter och utrustning som behövs för att dra andra fordon. Trailer Hitch

A Klass III dragkrok är utformad för att bära upp till 5000 pounds av vikt med upp till 500 pounds av vikt på tungan. Ibland ett fordon med en 2-tums mottagare kommer att klassificeras för en klass III-paketet. Har utformats för medelstora pickuper, vans
Storlek

klass III bogsering paket och stadsjeepar. Mindre fordon har inte den förmågan att dra stora vikt laster.
Beteckning

klass III bogsering paket är ofta skräddarsydda för det fordon som de är läggs på. Universal klass III-paket finns tillgängliga, men rekommenderas inte eftersom de inte alltid passar ordentligt, vilket leder till en mindre stabil förmåga att dra.
Elektrisk

Alla bogsering paket kräver ett visst mått av elarbeten som utförs i syfte att ha blinkers och bromsljus på fordonet bogseras sammanbundna med det primära fordonet.
Viktigt

Före installera någon eftermarknad bogsering paket till ett fordon, se till att ta reda på bilens släpvagnsvikt gränser. Det gör inte någon skillnad hur stor bogsering paketet är om fordonet inte är i stånd att dra den övre viktgränsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117550.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.