Hur man ansluta en extern dusch på ett femte hjul Trailer

På grund av den förbättrade styrkan inneboende i deras hitch design, många påhängningshöjder campare är enorm jämfört med de konventionella, stötfångare-bogserade kusiner. Ändå kan det ibland vara önskvärt att ansluta en extern dusch, exempelvis när beach-baserade semester kan innebära tvätta bort sanden. När den externa duschkabin är monterad, är komplett med en fällbar träbotten eller en dörrmatta för att skydda dina fötter, haka upp vattentäkter inte ett komplext projekt. Saker du behöver
Extern duschkabin
Solar dusch
Externt monterad tank (tillval) katalog Duschpump (tillval) katalog duschslang /head montering (tillval) katalog VVS (tillval ) katalog VVS verktyg (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Använd en sol dusch tillgänglig från de flesta fritidsfordon återförsäljare eller från campingen gången i varuhus. Dessa är i huvudsak förstärkta PVC-påsar som är fyllda med vatten och lämnas i direkt solljus under en tidsperiod. Solen värmer upp vattnet till önskad temperatur, och sedan påsen är upphängd ovanför extern dusch och används via en inbyggd tub med en dusch huvudet i slutet.
2

Betrakta en externt monterad dusch tankaggregat som hängs från femte hjulet precis utanför köket eller badrummet fönstret. Dessa har konventionella varmt och kallt vatten kranar med en integrerad slang och duschmunstycke som fungerar precis som en vanlig dusch, men som använder gravitationen för att fungera. Den varma och kalla vattnet håller Påfyllning från kabyssen eller badrummet fönstret med hjälp av en slang med en avstängningskran på slutet. En specialbyggd dusch pump som drivs av interna batterier
3

Inköp . Dessa enheter har en pump ansluten till en platta som passar över en behållare med vatten, ett intag slang hängande från pumpen som plockar upp vatten från behållaren, och en slang fäst till toppen av den pump som levererar vatten till en inbyggd duschmunstycke.
4

Konsultera femte hjulet instruktionsboken för att lära sig om det finns en extern varm /kall kranen montering i en av lastutrymmen lagring. Många enheter byggda senare än 1990-talet är så utrustade. Om dessa kranar existerar de kommer att plumbed in i släpet interna rörledningar och fungerar precis som en vanlig dusch. Anslut helt enkelt en duschslang och huvudet till utloppssidan av kranen monteringen.
5

Installera T-kontakt inredning i varma och kalla vattenledningarna betjänar pentryt eller badrummet, och kör dedikerad VVS igenom femte-wheel Trailer väggar till ett nytt peka /duschhuvud kombination enhet fäst till det yttre av husbil eller inom ett lastrum som öppnar in i den yttre duschkabin. Använd buntband av plast för att hålla den nya VVS så det är inte känslig för skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118527.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.