Hur Wire en 7 Connector Blade Trailer

Elektriska kontakter för nytta eller fritids trailers har fyra, fem, sex eller sju knivar eller nålar, beroende på hur många funktioner släpet har. Alla trailer kontakter har en jordledning, vänster och höger sväng trådar signal och ett bromsljus tråd. En fem-flatstift lägger en släpvagn tråd broms, en sex-blad tillför ett batteri kabel för att driva en laddare, broms kit eller innerbelysning, och en sjunde lägger en tråd för en back-up ljus. Du måste veta hur man gör grundläggande kabelanslutningar för att koppla en sju-bladig trailer kontakt. Saker du behöver
Skruvmejsel
avbitare
Kabelskalare eller kniv
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket från sju flatstift till exponera de punkter kabelanslutningen. Skruva terminalen skruvarna tillräckligt långt för att tillåta tråden att komma in.
2

Strip alla sju trådar till en längd så att den exponerade tråden kommer in i terminalen anslutning hela vägen med isoleringen stångas mot terminalen kanten . Använd kontakten själv som en guide.
3

in varje kabel i respektive terminal och dra åt skruven. Den vita jordkabel går till stift 1, går den blå broms controller tråd till stift 2, den bruna svansen och rinnande ljus tråd till stift 3, till den svarta 12-volts batteri tråd stift 4, den gula vänster-sväng och bromsvajern till stift 5, den gröna höger-sväng och bromsvajern stift 6 och lila back-up ljus tråd till stift 7.
4

tillbaka locket på kontakten kroppen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117368.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.