Yamaha Grizzly 2000 Specifikationer

Yamaha är en japansk bil och motorcykel företag som släppte den första all-terrain fordon i USA 1984. Sedan dess har företaget fortsatt att tillverka ATV, inklusive dem i Grizzly serien. Detta märke av ATV är tänkt att vara särskilt robust, och 2000 Grizzly är inget undantag. Engineering

Utrustad med en 595-cc, luftkyld, fyrtaktsmotor, har 2000 Grizzly en borrning och slaglängd 3,74 inches med 3,31 inches och en kompression ranson av 8,5:1. Den har också en elektrisk, back-up returstartare med automatisk dekompression, en oljekylare med elektrisk fläkt för att förhindra överhettning och en automatisk kilremstransmission.
Chassi /Fjädring

2000 Grizzly chassi typ är ett stål fyrkantsrör ram. Den har en strut-typ framvagn med 6,3 inches av fjädringsväg och en Svingarm bakre fjädring med 7,5 inches av fjädringsväg. En olja-dämpare, coil-stötdämparen ligger i både fram-och baksidan, med dual-rate justerbarhet i baksätet. Styrning /bromsning Addera
< p> En boll och ras bäring styr Grizzly styrgrupp, med en 10,2-fot vändradie. En hydraulisk dubbla skivbromsar ligger på framsidan av ATV med en hydraulisk sluten trumbroms i bak. Det finns även en klämma-typ vänstra spaken.
Mätningar

Hela ATV mäter 81.9 inches i längd, 45,7 inches i bredd och 47,8 cm i höjd. Den har en hjulbas mätning av 49,4 inches, en markfrigång på 7,1 inches och en total torrvikt ca 600 pounds. Dess bensintank rymmer 5 liter.
Kapacitet

Grizzly är väl lämpad för arbete utomhus och har kapacitet att köra på natten med två 30-watts krypton -glödlampa strålkastare med låg-och hög-beam kapacitet och en upplyst instrumentpanelen. Den främre last rack kan innehar 99 pounds, kan den bakre last rack hålla 187 pounds och 2000 Grizzly kan dra upp till 1,212 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117810.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.