Hur jag tråd en Range Hood i en Prowler RV?

En köksfläkt är utdragningsanordning ovanför spisen-top matlagning ringar i ditt kök eller pentry. Det drar i lukter och ångor skapas av spisen-top matlagning och filter eller tar bort dem via en ventil eller ett system av kanalsystem. Många spiskåpor innehåller också ett ljus för att öka matlagning säkerhet och bekvämlighet. Prowler fritidsfordon, eller husvagnar, är välutrustade och tekniskt överlägsna femte hjul dragna vagnar tillverkade av Fleetwood i USA. Spiskåpor i en Prowler RV är för avluftning typ, vilket innebär att de extrakt - snarare än filtrera och recirkulera - luft. Inkoppling en är en enkel process. Saker du behöver
Skruvmejsel
Eltejp för isolering
Visa fler instruktioner
1

Slå av strömmen till kretsen som försörjer köksfläkt. Gör detta genom att dra en lämplig brytare. Om du har några tvivel om vilken brytare skyddar kretsen köksfläkt, koppla bort Prowler husvagn sladden landström från dess utlopp, och se till att din generator inte är igång.
2

Använd din skruvmejsel för att ta bort köksfläkt s täckplåt, som normalt finns i närheten av armatur.
3

Kontrollera att hålet i köksfläkt fallet genom vilken tråden går skyddas. Även isolerad tråd måste ha någon direkt kontakt med något som kan skava det när Prowler RV pågår, så sätter en gummigenomföring vid behov.
4

Rådfråga tillverkarens litteratur levereras med spiskåpan till bestämma dess kabelkonfiguration. Vanligtvis en köksfläkt kommer att ha två separata kretsar, en för fläkten och armatur, båda kommer att levereras av en svart (varm) tråd och en vit (neutral) tråd med ändar som är fästa på en sida av ett kontaktblock .
5

Fäst svart (varm) tråd från din brytare styrelsen att den lediga sidan av kontakten block som matchar svart (varm) tråd (ar) inne i spiskåpan.

6

Fäst vit (neutral) kabeln från din brytare styrelsen att den lediga sidan av kontakten block som matchar den vita (neutral) tråd (ar) inne i spiskåpan.
7

reda på om din spiskåpan har en jordskruv någonstans på sitt metallhölje eller ram. Om den gör det, ansluta den gröna (jord) kabeln från din brytare till jordskruven.
8

Isolera varma och neutrala hopkopplingsblocken använder egenutvecklade elektriska isoleringstejp.
9

Återinför spisfläkten s täckplåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118289.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.