Hur man tar bort en Harley Fatboy Fender

En Fatboy är en klassisk Harley Davidson motorcykel. En aspekt folk älskar mest om det är villkorlig bakskärm. Det hänger över bakhjulet och helt täcker hela övre fjärdedelen av däcket. Det kan ha snyggt utseende, men när det är dags att ta bort det här däcket det kan vara ganska en uppgift. Det innebär att man tar bort sitsen, stänkskärm skenor och signalljus. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ratchet satt
Tänger
WD-40
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen till Harley Davidson fatboy. Stolen kommer ut genom att låsa upp sitsen klippet och skjuta det loss motorcykeln. Koppla batterikablarna genom att lossa skruven i kabelklämmorna och ta bort dem.
2

Avlägsna fender rälsen genom att skruva hårdvaran i framskärmen skenorna själva, och sedan ta bort skruvarna som fixerar rälsen till motorcykelns ram. Använd en stor skruvmejsel eller spärr som matchar hårdvaran på din Fatboy fender.
3

bort bakljuset och blinkers genom att skruva loss monteringsverktyg som ansluter till fender. Vanligtvis är dessa förbundna med en Phillips skruv, så använd en stjärnskruvmejsel.
4

Koppla ledningarna från terminalerna på blinkers och svansen enheterna ljus. Ta bort ledningarna från Terminalanslutningarna på signalljus själva och ställa dem alla åt sidan.
5

Nu, koppla bort hårdvaran som fäster fender till motorcykelns ram. Använd en skiftnyckel spärrhuvud och WD-40 för att lossa denna hårdvara, som värme och väder gör det svårt att avlägsna. När bort, kan du ta bort bakskärmen på din Harley Davidson Fatboy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106347.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.