Hur man gör en uppvärmd Motorcykel Vest

Alla som någonsin ridit en motorcykel på en rask dag vet att även en robust skinnjacka gör lite för att avvärja kylan. Uppvärmda motorcykel västar verka på samma principer som en elektrisk filt. Men med en motorcykel väst, är det cykeln själv som levererar strömmen. Medan uppvärmda motorcykel västar finns att köpa, kan de bli dyrt. Du kan bygga din egen för en bråkdel av priset. Alternativt, uppvärmda väst kit finns att köpa. Saker du behöver
Jacka eller liner för att använda som en bas att 37 meter koppartråd wire wrap eller 24 meter nikromtråd
Limpistol
Canvas tyg, 1/2 yard
Needle
tråd
RCA
On /off switch
Visa fler instruktioner
1

Välj en jacka eller en jacka eller väst liner att använda för att bygga din uppvärmd väst. Medan en motorcykel västen liner kommer att ge dig de mest proffsiga resultat, kan någon typ av jacka eller liner kan användas för att skapa en uppvärmd väst. Bestäm vilken typ av kabel du ska använda
2

. Koppartråd wrap tråd är lätt att komma med. Det är tråden finns i telefonledningar, och du kan ha en viss om runt huset. Det kan dock vara spröda och mindre flexibla. Nikromtråd är en stadigare, mer flexibel tråd. Nichrome är relativt billig tråd och din väst tar mindre tråd än om du använder koppartråd.
3

Skapa en plan för hur du kommer att ordna kabeln. I allmänhet kommer du vill ha mer tråd på framsidan av västen än på ryggen. Du kommer också vill undvika att placera ledningar inom områden som har mycket rörelse, till exempel nära axelsömmen.
4

Vänd linern eller jackan ut och in och lägga ut kabeln där du vill att placera den. Spot limma kabeln med hjälp av limpistol för att tillfälligt hålla den på plats.
5

Täck tråden med remsor av duken materialet och sy fast. Sy så nära viran som möjligt för att hindra tråden från att röra sig runt för mycket. Du kanske vill hoppa över duken materialet helt om din jacka har två lager och tråden kan träs inuti. För en version av motorcykel jacka som kräver ingen sömnad, kan du helt enkelt varmt lim alla kablar på plats, men tänk på denna design inte kommer vara så tålig.
6

Se till att lämna tillräckligt tråden vid den nedre änden av västen. Anslut denna kabel till RCA-kontakt och din on /off knapp.
7

Stick in kontakten i din cykel tillbehörsanslutningen. Om motorcykeln inte kommer utrustad med en tillbehörsanslutningen, måste du skapa din egen genom att fästa kablar till batteriet inlägg i ena änden och en sockel i den andra änden. Bifoga din väst till detta uttag för att fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109383.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.