Hur man tar bort en Hayabusa Övre kåpa

En av de svårare underhåll frågor om modern sport cyklar tar bort plast kåporna. Dessa är ofta utformade för att passa mycket tätt på motorcykel och många människor är tveksamma till att ta bort dem av rädsla för att bryta plasten. För att förvärra dessa problem, många motorcyklar använder plastclips och fästelement i motsats till metall bultar. Dessa plastclips är benägna att gå sönder och måste tas bort med omsorg. Suzuki Hayabusa övre kåpa kan vara svårt att ta bort, men med omsorg den kan tas bort utan att skada din motorcykel. Saker du behöver
skiftnycklar (metrisk) katalog Insexnyckel set (metrisk)
Visa fler instruktioner
bort den övre kåpan (första generationen 1999-2003)
1

bort några kablar fästs på insidan av kåpan så att när du tar bort kåpan kommer det inte att dra mot ledningarna. Du kan behöva koppla några kablar så att de inte är skadade.
2

Lokalisera de svarta nitar plast tryckknappar på den inre delen av den högra och vänstra övre panelerna i närheten av instrumentet mätare. Ta bort dessa push-nitar genom att dra dem, eller använd en skruvmejsel för att försiktigt bända dem.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av den inre svarta panelen i närheten av instrumentet mätare.

4

Lossa och ta bort den sista bulten på den inre panelen ligger nära Styrspindel.
5

Lyft den inre panelen försiktigt ut.
6

Leta reda på de tre skruvarna på varje sida av utsidan av kroppen paneler och ta bort dem med en skiftnyckel. Dessa skruvar är på skarven mellan den övre kåpan och mellersta kroppen spackling.
7

Ta bort den övre kåpan försiktigt, vara uppmärksam på några kablar. Du kanske också måste ta bort backspeglar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109054.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.