Motorcycle Helmet Technology

En hjälm är den enskilt viktigaste delen av säkerhetsutrustning för en motorcyklist . Testamentet till detta är kravet enligt brittisk lag att bära en , och tekniska framsteg hela tiden förbättra sina resultat . Inner Shell

Det inre skalet är tillverkat av expanderad polystyren , samma material som används för att göra koppar skum kaffe. Den är gjord för att vara så tät som möjligt för att absorbera maximal energi och faktiskt , absorberar det mesta av effekten i en olycka .
Yttermaterial

En yttre shell primära uppgift är att skydda det inre skalet . Tillverkad av antingen en komposit eller en termoplast, är det mycket motståndskraftig mot nötning och förhindrar vassa föremål från att tränga in det inre skalet och att äventyra dess prestanda. Det ger också en jämn yta för tillverkarna att måla sina hjälmar .
Visor

Visors är tillverkade av otroligt stark polykarbonat , kan lägre kvalitet som har potential att splittras , men dyrare hjälmar kommer att använda mycket reptålig , okrossbart material . De kan göras i en mängd olika färger och antingen anti - dimsprutare eller Pinlock inre visir kan användas för att förhindra att visiret från imma .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109426.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.