Harley-Davidson Ryggstöd Quick Release Installation

Alla som har tillbringat någon tid på en Harley-Davidsons passagerarstolen vet ryggstöd kan göra den öppna vägen så mycket roligare. Men många Harley-Davidson ryttare föredrar de rena linjerna i sina motorcyklar utan ryggstöd. För att ge det bästa av två världar, erbjuder Harley-Davidson ett enkelt avtagbart ryggstöd som kan tas loss på några sekunder utan verktyg. Installera en snabbkoppling ryggstöd kräver en extra kit som ger den nödvändiga dockning bobiner att säkra ryggstödet till bakskärmen stöder. Installationen är ganska enkelt, men kräver viss förtrogenhet med din motorcykel bakskärm och elsystem. Saker du behöver
kryssmejsel
torxmejsel ställa
Harley-Davidson dockning hårdvara kit
Momentnyckel
Hylsnyckel
Avbitare
Blocknyckelsats lödkolv
Avtagbart ryggstöd
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från din motorcykel med hjälp av en Phillips-skruvmejsel eller genom att skruva loss sätet skruven för hand. Ta bort vänster sidokåpa placerad under sadeln, om det behövs, för att komma åt batteriet. Koppla den svarta negativa batterikabeln från batteriet med en stjärnskruvmejsel.
2

Skruva den främre stänkskärmen strut bult ligger närmast förarsadeln med en Torx drivrutin. Ta bort muttern från den inre ytan på stänkskärmen. Montera främre dockning spolen på plats över fender strut bulthål, sedan in bulten medföljer Dockningssats i spolen. Skruva den matchande mutter ur satsen på bulten på insidan av stänkskärmen för hand, dra sedan åt muttern och bulten till 27 foot-pounds med en momentnyckel.
3

bort den bakre blinkers lins med en stjärnskruvmejsel. Tryck signalen lampan i blinkers huset, sedan vrida den motsols tills lampan kan tas bort helt. Följ ledningarna blinkers från signalen höljet till den inre ytan av den bakre stänkskärmen. Öppna plast tråd klämma, dra kablarna framåt och in i signalen bostäder.
4

bort de bakre blinkers från bakskärmen stöden med en hylsnyckel. Dra bort blinkers och skär signalkablar 3 inches bort från basen av signalen husen med avbitare.
5

Ta bort den bakre bulten fender support ligger i slutet av bakskärmen stöd med Torx drivrutin. Installera den nya blinkers monteringsbulten och bakre dockning spolen i bakskärmen stöd, sedan skruva motsvarande mutter på plats. Dra åt signalen montera skruv och mutter till 22 foot-pounds. Skruva husen blinkers på signalen monteringsbulten tills den är i linje och nivå. Dra åt signalen fästmutter bult sylt mot basen av signalen utskjutande del med en kombination skiftnyckel.
6

Skjut turn ledningar signalen huset genom signalen huset och monteringsbulten. Gå med de kapade halvorna av blinkers kabeldragning tillsammans med en lödkolv. Skjut lökarna blinkers i höljena blinkers, vrid glödlampan medsols tills lökarna är låsta på plats. Sätt tillbaka objektivet blinkers.
7

Anslut den negativa kabeln till batteriets minuspol. Sätt tillbaka sätet på motorcykeln.
8

Håll den löstagbara ryggstödet på en 45-graders vinkel mot bakskärmen stöder. Slip spärren på framsidan av ryggstödet sidoplåtarna över framåt dockning bobiner. Sänk ryggstödets baksida ner och på den bakre dockning bobiner. Lyft frigöringsflikarna på ryggstödets baksida sidoplåtarna och pressa nedåt tills ryggstödet sitter över den bakre dockning spolar. Sänk frigöringsflikarna att låsa ryggstödet på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111605.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.