Tips om Husqvarna Motorcyklar

Husqvarna är ett dotterbolag till BMW som tillverkar off-road, specialist motorcyklar. Dessa inkluderar motocross, enduro och supermotocross cyklar. Företaget är döpt efter sin hemstad Husqvarna, Sverige. Amatörer lära motorcykel färdigheter eller bibehålla en motorcykel kommer att gynnas extra tips för att förbättra sina kunskaper när man rider dessa typer av cyklar. Återställa en Husqvarna

Husqvarna har tillverkat motorcyklar sedan 1900-talets början. Innan du börjar renovera en gammal cykel, utföra omfattande forskning och läsa så mycket information som möjligt om den modell du planerar att återställa. Sedan, hitta en ägare av samma cykel, och gå och titta på cykeln så att du har en aning om vad slutresultatet ska se ut. Glöm inte att rengöra reservdelar och färg-matcha lacken.
Bike Maintainence

Förbered din cykel innan ridning, så att det löper smidigt och att dess fulla potential. Till exempel, tvätta luftfiltret. Men se till att låta det torka ut helt innan du cyklar på cykeln. För att göra detta, slå av motorn och låt den gå tills den har värmts upp. Ett annat tips är att se till att du skyddar din luftburk från skador, orsakade av ljuddämparen huvudet knackar mot det. Bara isolera ljuddämparen huvudet med header wrap, och sedan täcka den i ett tunt skikt av aluminium.
Håll dig informerad

Gå Husqvarna community forum på sin webbplats eller bli medlem i fanklubben på huskyclub.com. Genom att kontakta andra entusiaster kan du läsa om de senaste cyklarna, hur man ändrar cyklar, vilka verktyg att använda och köpa och sälja dem lättare. Förstå din motorcykel med hjälp av dessa medel kommer att förbättra din ridning prestanda, plus att du kan träffa likasinnade för att tävla mot. Du kan även delta i Off-Road School för att lära sig nya färdigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109386.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.