Hur öka Hästkrafter på Suzuki C50 Boulevard

Suzuki C50 Boulevard är utan tvekan en av Suzukis mest populära motorcyklar av flera skäl. Mellanvikt paketet är roligt och lätt att rida, erbjuder stora motorcykel ser ut för en bråkdel av priset och är en av de mest pålitliga motorcyklar tillgängliga idag. Att öka hästkrafter i C50 Boulevard är helt enkelt en fråga om att lägga tre komponenter som inte ingår från fabriken. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket uppsättning
Hex skiftnycklar
kick-flow slip-on avgassystem
kick-flow luftrenare med filter
Programmerbar elektronisk styrenhet

Visa fler instruktioner
1

Installera slip-on högpresterande ljuddämparen genom att först ta bort lager ljuddämparen använder socket set. Den nya ljuddämparen glider enkelt över det befintliga avgasröret och bultar på plats med samma hårdvara.
2

unbolt beståndet luftrenaren från intaget med socket set. Du behöver inte behålla något om du inte har för avsikt att återvända motorcykeln till slut tillstånd någon dag. Sätt in högt flöde luftfilter i den nya luftrenaren, sedan montera den på cykeln. Den nya luftrenaren använder samma hårdvara för att montera till luftintaget att den gamla luftrenaren gjorde.
3

bort passagerarsätet med hjälp av en insexnyckel för att ta bort bulten kommer du hitta på motorcykelns fender. Med passagerarsätet bort, finns det ytterligare två bultar, som håller fast förarstolen till ramen. Ta bort dessa skruvar med insexnyckel. Under sätet, hittar du motorcykelns dator och det kabelnät.
4

Koppla Suzukis batteriet, dra ut kablaget från datorn. Anslut den höga chip prestanda dator i datorn, och anslut ledningsnätet i den medföljande kontakten.
5

Bolt sätena tillbaka på motorcykeln och starta cykeln för att se alla delar fungerar korrekt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110601.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.