Hur man gör de KLX250 Louder

Kawasaki KLX250 är en 250cc, encylindrig dirtbike för användning både på och utanför vägen. En av de vanligaste eftermarknaden uppgraderingar för varje motorcykel är en prestanda avgassystem. Standarden Kawasaki avgaser är avsedd för kontroll av utsläpp och bränsleeffektivitet, men en eftermarknad avgassystem är utformad för att aspirera motorn effektivare, producera mer hästkrafter. En trevlig bieffekt av en eftermarknad enhet är att olika form och inre struktur skapar en starkare och mer framträdande avgasljud. Saker du behöver
Kompatibel eftermarknaden avgas
stjärnskruvmejsel
plastspatel 1/4-tums bredd
Exhaust pasta
Visa fler instruktioner
1

Släpp klämman på baksidan av sätet och lyft upp det. Ta bort det helt för att komma åt undersidan luftskåpet. Lokalisera slangen gummi luftventilen som leder från den övre delen av luftlådan. Dra ut och kassera den. Detta kommer att öka luftintaget, som kommer att ge dig en starkare, råare sound.
2

Använd Phillips-skruvmejsel för att lossa ringen klämman som håller ljuddämparen till avgasröret stupröret under sätet . Lokalisera hållaren säkrar ljuddämparen till den bakre hjälpram. Ta bort skruvarna som håller fast konsolen till ramen.
3

Har en kompis sitta på cykeln för att hålla den stilla. Stå bakom cykeln och grepp ljuddämparen med båda händerna. Grip den ordentligt och vrid den fram och tillbaka tills du lossar det nog att glida bort stupröret.
4

Skjut nya avgassystem till hjälpramen i utrymmet upptas av den gamla. Tryck inte på den på avgasröret stupröret ännu.
5

Plocka upp en ärtstor mängd avgaser pasta och smeta det runt spetsen av ned-röret. Plocka upp en annan ärtstor mängd och klistra in den runt insidan av ljuddämparen.
6

Skjut avgasröret på stupröret och dra åt ringen klippet. Sätt tillbaka fästet för avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111546.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.