Konvertera en C4 Förgasare

C4 förgasare finns på många äldre Kawasaki kickstarta och pull-start motorer, inklusive motorcyklar, go kart, bärbara generatorer och trädgårdsredskap. Förgasarna är förinställda för effektiv prestanda på höjder från havsnivå till 2500 meter. Minskat lufttryck på högre höjder begränsar luftflödet in i förgasaren, vilket negativt påverkar bränsle /luftblandningen. Som ett resultat går motorn oberäkneligt. Att konvertera en C4 för högre höjder, få en förgasare kit från en Kawasaki servicecenter eller online eluttag baserat på storleken på motorn. Jobbet kräver grundläggande mekaniska kunskaper och handverktyg. Saker du behöver
C4 konverteringssats
Metric Hex skiftnycklar
Skruvmejsel
Liten mejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort luftfiltret från förgasaren. Lossa gasvajern från gasreglaget på höger sida av förgasaren. Koppla bort bränsleledningen från armaturen vid undersidan av flottörhuset, på botten av förgasaren. Lossa och ta bort sexkantbultarna på vardera sidan av insugningsröret fläns, sedan ta förgasaren från motorn. Hoppa över detta steg om förgasaren har redan tagits bort.
2

Lossa och ta bort fyra pan-skruvar på kanten av flottörhuset med en skruvmejsel. Spara skruvar och låsbrickor. Tag i den övre delen av förgasaren med ena handen och att hålla den upprätt över ett verktyg pan. Använd din andra hand för att dra flottörhuset från undersidan av förgasaren. Addera 3

Placera flottörhuset upprätt i verktyget pannan. Håll den stadigt när du tar bort packningen från kanten för hand eller med en liten mejsel. Kassera packningen. Vila skålen upprätt mot sidan av pannan för att förhindra att dubbla flyter från att falla ut.
4

Vänd förgasaren över. Identifiera de större mässing huvuddysan och mindre mässing pilot jet av numren stämplat på den plana ytan av varje. Ta strålarna med en skruvmejsel.
5

Skruva de nya strålarna från satsen i respektive portar för hand. Dra åt varje med skruvmejseln.
6

Håll flottörhuset upprätt. Placera den nya bränsle-skål packningen ur satsen på skålens kant, vilket gör att den stora induktion hålet på packningen linje med induktion porten på skålens kant.
7

Håll förgasare upprätt. Montera flottörhuset mot undersidan av förgasaren. Håll skålen på plats och vrid förgasaren över. Sätt de sparade låsbrickor och pan-skruvar i skålens kant. Dra åt skruvarna i lika steg för att förhindra att skada packningen.
8

Inkludera nya grenröret packningen ur satsen när du monterar förgasaren på insugningsröret med de sparade sexkantsbultar. Sätt tillbaka bränsleledningen och gasvajern. Sätt tillbaka luftfiltret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111539.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.