Hur du ansluter en bränsleledning till Suzuki GS500F

Suzuki GS500F har olika bränsleledningar som är knutna till olika butiker, så kallade petcocks, som är belägna i olika områden på cykeln. En petcock är en liten ventil som används för att reglera mängden flöde av bränsle som används av motorn. Bränsle linjer är anslutna till petcock inloppsventiler och utloppsventiler. Du kan ansluta en bränsleledning till Suzuki GS500F genom att först ta bort de befintliga bränsleledningarna från cykeln. Saker du behöver
Gummi bränsleslangar
Visa fler instruktioner
1

Anslut ena änden av reservatet slangen till längre petcock utloppsventil för bränsletanken. Anslut den andra änden av slangen till botten petcock inloppsventilen som är monterad på ramen.
2

Anslut ena änden av "On" eller huvudsakliga bränsleslangen till den kortare utloppsventil för bränslet tank. Anslut den andra änden av slangen till den högra inloppsventil som är monterad på ramen. Addera 3

Hitta den vänstra utloppsventil som är monterad på ramen och lokalisera botten inloppsventil som är mellan förgasarna. Detta är slangen som skickar bränsle till förgasarna. Anslut ena änden av en bränsleslang till utloppsventilen och den andra änden till botten inloppsventilen.
4

Anslut ena änden av sugslangen till kontakten på baksidan av petcock ventiler som är monterade på ramen. Anslut den andra änden av sugslangen till kontakten nära insidan av vänster-monterade förgasare.
5

Fäst ena änden av en gummislang till den övre ventilen som är mellan förgasarna. Placera den andra änden av slangen över airboxen. Denna ände av slangen är öppen för luften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107198.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.