Hur man installerar ett Kopplingskabel på en YZ250

Din förmåga att styra kopplingen är avgörande för att driva ditt Yamaha YZ250 dirtbike, som bygger på stål-kabel som ansluter kopplingshandtaget till kopplingsaggregatet. De extrema förhållanden som råder på de flesta motocross spår eller spår kan sträcka ut kabeln till den grad att knäppa, effektivt skära av någon kontroll över kopplingen. Installera en ny koppling kabel kan göras utan att behöva ta cykeln in en mekaniker. Vänta minst 15 minuter att slutföra denna uppgift och har några gemensamma verktyg händig. Saker du behöver
10 mm kombination skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt pipan änden av kopplingen kabel identifieras av gummistövel i slutet av kabel, till kopplingsmekanismen fångst på vänster sida av motorn.
2

Slip kopplingen skaderegleraren på undersidan av kopplingen kabeln i kabel hållaren, placerade några inches framför kopplingen mekanism på motorn. Dra kabeln Riktarens låsmuttrar mot kabeln hållaren med en 10 mm kombination skiftnyckel.
3

Dra kopplingskabeln upp YZ250 s ram på styret.
4 < p> Slip gummi kopplingshandtaget uppstart, om cykeln är utrustad så, över den övre änden av kopplingen kabeln. Sätt pipan änden i spärren på undersidan av kopplingshandtaget. Dra kopplingskabeln genom kanalen skuren i kopplingshandtaget och dess abborre tills sitter på kopplingen justerbulten.
5

Twist kopplingen justerbulten medurs för att spänna kabeln tills kopplingshandtaget kan vara drog 1/8 av en tum innan det drar kopplingen kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109044.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.