Hur man tar bort sätet för en 1986 Kawasaki Vulcan

Den 1984 Vulcan 750 var Kawasakis första V-twin-drivna motorcykel, och blev starkt påverkad av kryssaren-styling som var populär i början av 1980. Den 1986 Vulcan 750 presenterade en integrerad vila passagerare tillbaka och verktygslåda som inrymt motorcykelns sits bultar. Trots detta skapade en slick, strömlinjeformat utseende, kan den uppenbara bristen på monteringsverktyg orsaka viss frustration för en ny Vulcan ägaren om motorcykel-batteriet dör. Men med en enda nyckel, kan du ta bort sitsen för att ge tillgång till motorcykelns elsystem. Saker du behöver
Startnyckel
10 mm fast nyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt tändningsnyckeln i verktygslådan låset baktill av passagerarens rygg. Vrid nyckeln moturs för att låsa upp verktygslåda, öppna locket verktygslåda.
2

Dra slutet av gummistroppen bort av kroken inbyggd i verktygslådan och dra sedan verktyget påsen ut av verktygslådan. Lossa båda sätet skruvarna från verktygslådan innervägg, med hjälp av en 10 mm fast nyckel.
3

tag i bakre delen av sätet med båda händerna och lyft den tills den går fri från passagerar ryggstöd. Dra sitsen bort från bensintanken för att frigöra kroken under fronten av sätet på motorcykelns ram. Ställ in sitsen åt sidan.
4

att byta sätet, lyft kroken under framför sitsen i kortplatsen inbyggd i ramen, placerad under bensintanken. Sänk sitsen på ramen och bakskärmen.
5

Skruv båda sätet bultar genom verktygslådan och i sätet, för hand. Dra sitsen bultarna, med hjälp av en 10 mm fast nyckel.
6

Placera verktyget påsen i verktygslådan, sedan koppla i slutet av gummistroppen över verktyget påsen. Stäng locket verktygslåda och vrid startnyckeln medurs för att låsa den på plats. Ta ut nyckeln ur låset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111058.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.