Så här ställer du in datum i en 2006 VW Passat

Passat representerade den övre spektrat av Volkswagens 2006 modellprogram och fick flera funktioner som sträckte sig bilens vädjan till en större publik. En liten display som är monterad mellan hastighetsmätaren och varvräknaren som förmedlas information till föraren, inbegripet aktuell tid och datum och vidare visas på tillval ombord navigationssystem in-dash skärm, läggs till Passat breda utbud av funktioner. Ändra ett felaktigt datum display åstadkoms genom att navigera genom en serie menyer som styrs av knappar inbyggda i multifunktionsratten eller via navigationssystemet. Instruktioner
Navigation System modeller utrustade
1

Vrid Passat tändning till "On" läge, men starta inte bilen.
2

Vänta på navigationssystem för att starta, kännetecknas av en välkomstskärm. Tryck på "Verktyg"-ikonen, som ligger på nedre högra hörnet av navigation skärmen när välkomstskärmen har lämnat.
3

Välj "Inställningar"-ikonen, följt av "Setup "ikonen. Välj "Date" och sedan ange aktuellt datum, använda kontrollerna på skärmen. Tryck på "Exit," när datum har fastställts.
4

Vrid tändningen till läge "Av", och sedan tillbaka till "On" läge. Det aktuella datumet bör nu visas på navigeringsskärmen och på den lilla skärmen mellan hastighetsmätaren och varvräknaren. Stäng av tändningen.
Multifunktionsratten modeller utrustade
5

Vrid tändningsnyckeln till "On" läge, men starta inte motorn.

6

Tryck "Meny"-knappen på höger sida om ratten, som identifierats av en rektangel följt av två heldragna linjer. En skärmen meny visas på den lilla displayen mellan hastighetsmätaren och varvräknaren.
7

Bläddra genom menyn alternativet "Setup" med pilknapparna på höger sida om ratten. Tryck "OK" för att välja "Setup"-funktion.
8

Välj "Date" och tryck på "OK." Ange aktuellt datum med hjälp av piltangenterna och tryck sedan på "OK."

9

Välj "Exit" och sedan stänga av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111538.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.