Hur att dra en Dirt Bike på en Trailer

dragande en smuts cykel på en släpvagn är enkel jämfört med att få cykeln redo för fiberkabel. De två viktigaste uppgifter i att få din cykel redo att dra är upplyftande den på släpet sängen och säkra cykeln i ett stabilt upprätt läge så den sitter under åkturen. Många tillverkare tillverkar släpvagnar för att underlätta dessa uppgifter med tillbehör såsom inbyggda ramper, låg trailer höjd och fästen som håller dina hjul dirt bike. När din cykel lastas på släpvagnen och fäst i läge, är dragande så enkelt som att köra. Saker du behöver
2-by-8-fot timmer
4 spärr åtdragning bogsering remmar
Visa fler instruktioner
Laddar Bike
1

Position 2-av-8 på baksidan av släpet för att skapa en ramp på plattformen.
2

rulla försiktigt cykeln längs rampen och på släpet plattformen. Håll vikten på cykeln centrerad på rampen för att förhindra den från att välta. Addera 3

Seat framdäcket på cykeln i en hållare eller hjulkloss på släpet om det finns en . Placera cykeln avgå för att stabilisera cykeln och placera det som ska spännas fast på släpet plattformen.
Tying Down the Bike
4

Välj en uppsättning bogsering band som ha "brotthållfasthet" som överstiger vikten på din cykel med på minst 200 pounds för ökad säkerhet. Till exempel, om cykeln väger 500 pounds, måste brotthållfastheten av bandet bestå av 700 pounds eller mer. Ju större styrkan av bandet, desto mer säkra din cykel är från effekterna av hastighet.
5

Leta barerna eller fästen på framsidan av vagnen för att säkerställa cykelstyre. Trä en rem genom en fästpunkt 45 grader till vänster av framhjulet. Led remmen runt vänster handtag.
6

Spänn remmen genom att veva spärren enligt produktinformationen guide. Öka spänningen tills cykel chocker tryck 30 procent till 40 procent av den totala kapaciteten. Detta ger den nödvändiga säkerheten utan att slita på de chocker.
7

Upprepa steg 2 och steg 3 med en andra rem för att säkra rätten styret. Fäst denna rem till en fästpunkt 45 grader till höger om framhjulet. Höj sparka stå att kontrollera att cykeln förblir upprätt och sedan sätta cykeln i första växeln.
8

Lokalisera fästpunkter på baksidan kvar på släpvagnen. Trä en tredje remmen genom fästpunkt och vira den runt den bakre vänstra ramen av smuts cykel. Veva ratchet tills det finns säker spänning på bandet och de bakre chocker börjar pressa.
9

Upprepa steg 5 med det fjärde bandet på höger sida av släpvagnen och cykel. Kör 10 till 20 miles med släpvagn kopplad till bilen och sedan stannar för att undersöka remspänning. Se till att det inte har lossnat och att inga delar av din smuts cykeln blir skadade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111500.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.