Hur vill bifoga en Guardian Bell till din motorcykel

Många cyklister använder skyddsänglar klockor som ett sätt att skydda mot onda andar , eller Gremlins . Legenden säger att när Gremlins försöker fånga på din rörliga cykel , kommer de att bli distraherad av ringmärkning av klockan . Deras motvilja mot ljudet av klockan får dem att täcka sina öron och släppa cykeln . Dessa klockor är ofta ges som gåvor och är symboliska av biker legend , även för icke-troende . Om du får en väktare klocka , måste du veta hur man korrekt att bifoga det till din cykel . Saker du behöver
Guardian Bell
Läderrem eller buntband
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lämplig plats nära botten av din cykel för att hänga din väktare klocka , där det inte kommer att störa rörliga hjul eller andra delar . Ett bra ställe är tappen där din fot vila .
2

Håll klockan upp till PEG eller en del av den bildruta där du kommer att placera den . Trä ett buntband eller läderrem genom Bells hang loop .
3

Wrap zip slips eller läderband runt ramen eller peg . Knyt av läderrem med en dubbel - knut , eller infoga den avsmalnande änden av buntband i öppningen på den fyrkantiga änden , och dra åt .
4

Klipp bort överflödigt rem eller buntband med sax .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106587.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.