1998 Harley FLHT Specifikationer

The 1998 FLHT Electra Glide Classic var en av de mest populära Harley Davidsons. Byggd med intressen långväga touring i åtanke, håller FLHT fortfarande mycket av dess andrahandsvärde. Specifikationer för 1998 FLHT Electra Glide Classic kan hittas i många aktuella publikationer som specialiserat sig på Harley Davidsons. Motor

lager 1998 FLHT drivlina bestod av Harleys twin-cam 96 motor försedd med en förgasare. Bränsleinsprutning var bara ett alternativ för de modeller Road King 1998. Den V-twin motor produceras så mycket som 67 hästkrafter vid 5200 rpm och matas ström till bakhjulet via en femväxlad växellåda och bälte slutväxeln. Den multipla-plattan torr koppling manövreras med en spak på styret.
Lagringskapacitet

Lagringskapacitet för FLHT var en viktig del av motorcykeln för touring ryttare. Cykeln kan utrustas med en löstagbar bakre trunk som, när de kombineras med de målade standard sadelväskor, förutsatt nästan 8 kubikfot lagringskapacitet. Den FLHT kan också förses med en boll dragkrok för bogsering av en liten släpvagn. Torrvikt 1998 Harley Davidson FLHT var £ 756
Mått

. Cykeln hade en total längd på 98,6 inches och en sitthöjd på 27,3 inches. Hjulbasen på cykeln var 63,5 inches och cykeln skulle hålla 6 liter bränsle.
Däck och bromsar

1998 Harley Davidson FLHT hade en 80-16 front däck och en 90-16 bak. Beståndet hydrauliska bromssystemet ingår dubbla bromsar skivor fram, liksom en enda bakre skivbroms som var påverkad av en golvskiva monterad bak bromspedalen. De främre bromsarna aktiveras av styret bromshandtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110885.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.