Hur du justerar en Harley Center Stand

Motorcyklister använder ett centrum står att lyfta sina cyklar för visning eller för lång tid parkering. Harley Davidson motorcyklar är kända för sin oerhörda kvalitet och fantastiska mönster. För att säkerställa din Harley är säkert parkerad när du lämnar den i ditt garage eller på skärmen, använder Harley centralstödet. För att vara säker på centralstödet ordentligt stöder Harley, justera dess muttrar och skruvar för att skapa den mest exakta montern. Saker du behöver
Center stand
Visa fler instruktioner
1

Skjut centralstödet undertill theHarley motorcykel med sina bakre fästena går över ramen tvärbalk topp. Skjut din monter framåt, går så långt som det går.
2

Center Harley bulthål vänster till höger på korset medlemmens stora hål.
3

Montera förstärkningsplattans av centralstödet med brickor och muttrar medföljer det. Plattan har en lätt böjning som är formad som ett "V" rätt ner dess längd. Denna V-form ska peka nedåt och höger mot marken.
4

Kontrollera mittersta fästena ställets fäste och se till att de är placerade så långt fram som möjligt genom att dra åt sina bultarna ordentligt.

5

Lossa din centralstödet två 6/16-inch pivot muttrar så att stativet kan svänga upp och ner mer fritt. Lossa de bultar och justera ställningens bakre fästena därefter tills den kan röra sig mer fritt medan bultarna är ordentligt åtdragna. Bindningen händer oftast när den tvärgående delen är böjd eller skadad.
6

Ta bort stativet s 9/16-inch muttern helt och ta bort de fyra brickorna som finns på sina dubbar. Sätt tillbaka och dra åt stativet tvättar i de små hålen och göra samma sak för de svängbara nötter med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107893.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.