Hur du köper en motorcykel med No Title

De flesta stater kräver en motorcykel titel för att överföra ägandet. Ägarbevis skyddar potentiella köpare bildar omedvetet skaffa stulen egendom. Ägaren av posten måste ersätta titeln, eller verkar vid institutionen för motorfordon för ägarbyte. Ersätter titel

Säljaren måste begära ett duplikat titel från departementet motorfordon eller jämförbara statliga kontor. Hon presenterar sin körkort eller pass för identifiering. Om säljaren är ägare av posten, möblerar DMV en kopia av titeln mot en avgift.
In-Person Transfer

säljaren av posten kan överföra titel i person utan att få en kopia. Om en lien inte existerar på cykeln och det är mindre än 10 år gammal - i vissa stater - säljare och köpare ansöka om en dubblett titel tillsammans. Säljaren tecknar av och DMV skriver en titel i köparens namn. Detta eliminerar mellansteg.
Brottsbekämpning

När du köper en övergiven cykel eller en bil där ägandet är tveksamt, besök din lokala brottsbekämpande organ. Polisstationen kan dubbelkontrollera ramnumret med sina register för att säkerställa att cykeln inte rapporterats som stulen. Om motorcykeln tillhör en annan part, kan brottsbekämpande meddela den verkliga ägaren. Enligt Förarens Protection Act, får privata aktörer inte använda DMV för att värva en försäljning. Brottsbekämpning underlättar inte äganderätten överlåts, utan endast meddelar ägaren om hans felplacerade egendom. Ägaren kan välja att föra över äganderätten eller återta sin motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109675.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.