Hur polska motorcykelfälgar

De flesta motorcyklar är klädd med krom eller aluminium fälgar på dem. Dessa fälgar är sportig och snygg, men de kräver också vård för att hålla dem ser rent, polerat och rost fri. Ibland motorcyklister försummar att ta hand om denna del av motorcykeln. Utan ett bra skikt av polish fälgar blir urkärnade och kan även flagna och rost. Att hålla fälgarna rena och polerade bidrar till att undvika detta. Saker du behöver
mjuk luddfria dukar
trädgårdsslang
hink med varmt tvålvatten
Skurpulver
Favorit bil polish eller krompolish
Visa fler instruktioner
Förbereda Fälgar till polska:
1

Försök aldrig att polera fälgar som är smutsiga, urkärnade eller börja rosta. Du måste ta hand om det här problemet först. Fixa en hink med varmt tvålvatten och har några mjuka trasor till hands. Du behöver flera om fälgarna är kraftigt smutsiga eller anfrätt.
2

Spraya fälgar med en trädgårdsslang för att lossa smuts. Fukta trasan och doppa den i en liten hög med torrt skur rengöringsmedel. Gnid här rengöringen indränkt trasa varhelst smutsen, verkar rost eller gropfrätning vara värst. Arbeta dig runt kanten, skölja trasan ofta i tvålvatten.
3

Skölj fälgar och upprepa skrubbning vid behov. När fälgen är ren, torka den med en shammy eller låt den lufttorka. Nu kan du montera polermedel.
Polering Fälgar
4

Använd din favorit bil eller krompolish, beroende på vilken typ av fälgar du har. Bil polish fungerar bra på Chrome om du har den till hands.
5

Rub polish över hela fälgen. Arbeta polska duken upp och ner alla ekrarna, om din motorcykel har dessa typ fälgar. Några har talade fälgar och en del har fasta fälgar. Antingen är lätt att arbeta med.
6

Låt polish set tills det torkar till ett vitt dis. Använd en mjuk luddfri trasa för att torka polera bort med. Skaka tyg och vänd den ofta för att ta bort polish damm från trasan. Använd en annan ren trasa för att polera fälgar till en strålande glans.
7

Kontrollera däcken för att se till att du inte har lämnat några spår av polish på dem. Om du har, tvätta bort det med en fuktig trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106198.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.