Virago 1100 Tips

Yamaha XV1100 är namnet på en motorcykel som har tillverkats av det japanska företaget kallas Yamaha Motor Corporation. Yamaha XV1100 modellen var en del av Virago raden av stora cruiser motorcyklar. Motorcykeln infördes i början av 1980, och upphöra år 2000. Olika tips och specifikationer i samband med denna linje av motorcyklar kan göra med dem lättare. Shaft Drive

Yamaha XV1100 Virage var noterbar för dess användning av en axel enhet (även kallad Cardan) istället för en rem slutdrivsystemet eller kedja. Axeldriven motorcyklar såsom Yamaha XV1100 enheter använder axel för överföring av kraft mellan hjulen och pedaler. Motorcyklar som använder kardandrivningar tenderar att vara smidigare, renare och tystare.
Motor

Yamaha XV1100 Virage motorcykel har en fyrtaktsmotor, vilket innebär att den interna förbränningsmotor fokuserar på fyra olika slag för att avsluta en hel cykel. Dessa fyra slag är intag, kompression, makt och avgaser. Den V2 (eller V-twin) Motorn består av två cylindrar, som båda är belägna i ett läge som liknar bokstaven "V" Yamaha XV1100 har en femväxlad manuell växellåda.
Bromsar

De främre bromsarna på Yamaha XV1100 är dubbla skivbromsar, medan de bakre bromsarna trumbromsar. Trumbromsar fungerar på liknande sätt till skivbromsar, med den grundläggande principen är att fötterna trycker ned mot en yta som roterar. Men trumbromsar omfatta fler komponenter än skivbromsar, såsom automatiska justerare.
Storlekar

Yamaha XV1100 Virago väger in på strax över 490 pounds. Höjden av sitsen är ungefär 28 inches. Vissa typer av Yamaha Virago motorcyklar har justerbar sitthöjd, i vilket fall sitthöjder kan överstiga 28 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109097.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.